Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

«Δεν φταίνε οι παίκτες»

spuridoon
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Άγγελος Σπυρίδων ο οποίος τιμήθηκε προ ημερών στην γιορτή για τα 100 χρόνια της ομάδας . Αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που μαστίζουν τον σύλλογο, αλλά και πως βλέπει ο ίδιος την επόμενη μέρα.
«Εγώ προσωπικά ανησυχώ για το αύριο τη ομάδας. Χρειάζεται μια ανοικοδόμηση με ανθρώπους που να αγαπούν τον σύλλογο και πιστεύω ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι, εμπλουτισμένοι με ιδέες και οράματα που θα πλαισιώσουν δυναμικά τον σύλλογο και βασικά να είναι προγραμματιστές και γνώστες του αντικειμένου. Για να ξαναδώσουνε την οντότητα που λείπει καθώς την τελευταία δεκαετία τα προβλήματα που μαστίζουν τον σύλλογο είναι πολλά».
Για την γιορτή: «Με στενοχώρησαν πολλά που είδα στην γιορτή. Ο κόσμος είναι δικαιολογημένα στενοχωρημένος και απογοητευμένος αλλά οι αποδοκιμασίες που άκουσα δεν μου άρεσαν καθόλου γιατί ήταν μια μέρα γιορτής για τα γενέθλια του Άρη. Αποδοκιμάστηκαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στην ομάδα και αισθάνθηκα άσχημα. Από δω και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα. Οι αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν από τα πρόσωπα που θα κληθούν για να υπηρετήσουν το σύλλογο θα είναι πάρα πολύ σοβαρές. Δεν θα υπάρχει πισωγύρισμα».
Για την διοίκηση: «Επενδυτής με την σημερινή κατάσταση είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Μια λύση θα ήταν να βρεθούμε κάποιοι Αρειανοί να κάνουμε μια σύσκεψη για να πάρουμε αυτές τις πολύ σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του Άρη. Χρειάζονται άτομα καινούργια, οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά την ομάδα».
Για το σενάριο της Γ’ Εθνικής: «Δεν μου αρέσει η ιδέα της Γ’ Εθνικής. Θέλω η επάνοδος να είναι σύντομη».
Για το αν φταίνε οι παίκτες για την κατάσταση που έφτασε η ομάδα: «Εγώ δεν δίνω τόσο μεγάλο βάρος στους ποδοσφαιριστές, φαινόταν ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Τα περισσότερα παιδιά είναι νέα και δεν μπορούν να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση. Το λάθος έγινε από το καλοκαίρι. Δεν μπορείς να διώχνεις 15 παίκτες κάθε χρόνο και να παίρνεις άλλους τόσους. Δεν γίνονται έτσι οι ομάδες. Έπρεπε να κρατήσουν ένα βασικό κορμό από την περσινή χρονιά, μπορεί να μην ήταν οι παικταράδες αλλά είχαν την εμπειρία και θα μπορούσες να εμπλουτίσεις την ομάδα με νέα παιδιά. Εγώ πιστεύω ότι δεν φταίνε οι παίκτες, τόσα μπορούσανε, τόσα έκαναν. Ούτε τους προπονητές θέλω να κρίνω , τα πράγματα ήταν πολύ περίεργα όλη την σεζόν, αλλάξαμε δυο διοικήσεις και τρεις προπονητές.
Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Άρη είναι ανεπανάληπτος, είναι μεγάλη δύναμη για τον σύλλογο  . Μια ομάδα με τόσο πολύ κόσμο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εξαφανιστεί. Θα επιστρέψει και πάλι δυνατός και θα έχει την αίγλη που του αξίζει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: