Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Πάει για Γκουντογκάν η Μπάρτσα;

Ο γιατρός της Μπαρτσελόνα βρέθηκε στη Γερμανία για να εξετάσει τον Γκουντογκάν και στην Ισπανία εικάζουν ότι υπάρχει και… φωτιά!

Πάει για Γκουντογκάν η Μπάρτσα;
Ο τραυματισμός του Βαλντές αποκάλυψε και ένα μεταγραφικό σενάριο για τη νέα σεζόν για την Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρουν οι ισπανικές ιστοσελίδες ο γιατρός της ομάδας ήταν στη Γερμανία για να εξετάσει τον Γκουντογκάν με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει να εντείνονται οι φήμες περί κινήσεων απόκτησης του παίκτη από την Ντόρτμουντ.

Όλα άρχισαν όταν οι ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα δεν είδαν πουθενά τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας με τον Βαλντές στον σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με την Θέλτα.

Αρχικά, οι υπεύθυνοι της Μπάρτσα αρνήθηκαν να απαντήσουν γιατί δεν ήταν παρών ο Ρικαρντ Προύνα. Όταν όμως μετά τις εξετάσεις ο δόκτωρ δεν ήταν και πάλι στο πλάι του ισπανού τερματοφύλακα δεν μπορούσαν να αποφύγουν τις εξελίξεις….

Απάντησαν ότι ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας ήταν στην Γερμανία γιατί έπρεπε να παραβρεθεί σε ένα ιατρικό σεμινάριο.

Τελικά, μετά από μεγάλη αναζήτηση διαπίστωσαν ότι ο Ρικάρντ Προύνα ήταν στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ σε εξετάσεις που έκανε σε νοσοκομείο.

Ο πολιτογραφημένος Γερμανός άσος ταλαιπωρείται από πόνους στην πλάτη το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην συμμετέχει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ.

Έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της νέας αγωνιστικής σεζόν και σύμφωνα με κάποια γερμανικά δημοσιεύματα έχει αρνηθεί να μπει σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους της Ντόρτμουντ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: