Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ολοκληρώνεται η εκχώρηση!

Προς αναβολή οδεύει η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη με αφορμή τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Χάρης Οικονομόπουλος, που σχετίζονται με την εκκαθάριση της ΑΕΚ. Ευχάριστα νέα για το γήπεδο.

Ολοκληρώνεται η εκχώρηση
Εκτονώνεται η κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Χάρη Οικονομόπουλο με αφορμή τη στασιμότητα στην εκκαθάριση της ΠΑΕ, λόγω των κινήσεων του πρώτου.

Μετά τη χθεσινή υπογραφή του γενικού γραμματέα Δημόσιων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη μέσω της οποίας το κράτος αποδεχόταν την εκχώρηση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο από το χρέος Ψωμιάδη το θέμα έχει περάσει στον γνωστό ποινικολόγο.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε συνεχείς επαφές με τον Χάρη Οικονομόπουλο ώστε να δουν τις προθέσεις του και το πιο πιθανό σενάριο είναι να προκύψει συναινετική αναβολή. Οπότε αν η απόφαση είναι καταδικαστική τα χρήματα που θα εκδικαστούν θα πάνε στο Δημόσιο και θα κλείσει η «τρύπα» που υπάρχει στην ΠΑΕ. Η εκχώρηση εκτιμάται πως θα είναι 85 εκατ. ευρώ. Στα 42 υπολογίζεται το καθαρό χρέος και 43 εκατ. ευρώ είναι οι τόκοι.

Αν όλα πάνε καλά η εκκαθάριση θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας και θα γίνει ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που αφορούν τη νέα εποχή της Ένωσης.

«Ναι» από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Εγκρίθηκε η μελέτη που περιλαμβάνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις υπογειοποιήσεις των γύρω δρόμων του χώρου που θα χτιστεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Το σχέδιο που είχε κατατεθεί για το τι πρέπει να γίνει ώστε να βοηθηθεί η Νέα Φιλαδέλφεια σε κυκλοφοριακό και χωροταξικό επίπεδο ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Παράλληλα, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή που αφορά την κατασκευή του γηπέδου στην ΑΕΚ. Αν γίνει αυτό θα πρόκειται για σημαντικό βήμα ώστε να βγουν οι άδειες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: