Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τα σενάρια πρόκρισης για ΟΣΦΠ και ΠΑΟ!!

Τι γίνεται τώρα στον όμιλο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Μάλαγα; Γιατί ελπίζει σε 2η θέση ακόμα και αν χάσει στην Μπάρτσα ο Παναθηναϊκός; Διαβάστε στον sportdog! Μύλος έγινε ο όμιλος του Top 16 όπου συμμετέχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός και ουσιαστικά μόνο μετά και την διεξαγωγή της επόμενης αγωνιστικής, θα μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη. Ωστόσο, μπορούμε να πούμε πως ο Ολυμπιακός έκανε στη Μάλαγα διπλό πρόκρισης!
Γιατι διπλό πρόκρισης; Γιατί εκανε το 2-0 με Μάλαγα, εχει +9 τη Φενέρ κ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ τελευταία αγωνιστική με τον οποίο έχει -4. Κοντολογίς μπορεί ο Ολυμπιακός, σε αντίθεση με Φενέρ και ΠΑΟ να μην εχει ελπίδα για τη 2η θέση, εξαιτίας εκείνου του απίστευτου 81-51 στο Μιλάνο, αλλά έχει την τύχη στα χέρια του για την πρόκριση ως τρίτος ή τέταρτος από τον "ελληνικό" όμιλο, από τον όμιλο της φωτιάς.
Η στήλη «Sdog Pick n' Scroll» αναλύει...
Ο Ολυμπιακός έφθασε λοιπόν στο 6-6 και έχει την τύχη στα χέρια του. Πρέπει να παίξει με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα στην Πόλη με Έφες και στο ΣΕΦ με ΠΑΟ και με νίκες προκρίνεται. Αύριο όμως ο όμιλος έχει ακόμη δύο καθοριστικά ματς. Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ και Φενέρμπαχτσε-Μιλάνο και τα δεδομένα ανατρέπονται αν γίνει ένα ή δυο διπλα!
Μετά τα σημερινά η βαθμολογία είναι: Μπάρτσα 22, Μιλάνο 19, Ολυμπιακός 18, ΠΑΟ και Μάλαγα από 17,Φενέρ 16, και το χάος (Λαμποράλ 15, Εφες 14)
Η Unicaja με 5-7 έχει να παίξει έναν "τελικό" στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ κι άλλον έναν την τελευταία αγωνιστική με το Μιλάνο. Για όσους δεν το ξέρουν ο ΠΑΟ με 6-5 έχει αύριο ματς στη Βαρκελώνη, υποδέχεται τη Μάλαγα και κλείνει το TOP16 στο ΣΕΦ. Και η Φενέρ (5-6) παίζει αύριο μέσα με το Μιλάνο, πάει Βιτόρια να παίξει με Λαμποράλ και κλείνει με εύκολο εντός έδρας, με αντίπαλο την Εφες.
Ο ΠΑΟ και να χάσει αύριο πάντως, θα έχει ακόμη ελπίδες για τη 2η θέση, αν το Μιλάνο ηττηθεί από τη Φενέρ και δεν κάνει νίκη μέσα με Μπάρτσα και μετά στη Μάλαγα.
Αρκεί τότε ο ΠΑΟ να νικήσει τα δυο τελευταία ματς με Μάλαγα στο ΟΑΚΑ και Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Το ιδιο ισχύει για τη Φενερ, αν καλύψει αύριο το -5 του Μιλάνο και νικήσει σε Βιτόρια και μέσα Εφες και συγχρόνως δεν φθάσει ο ΠΑΟ τις 8 νίκες.
Αν κάνει ο ΠΑΟ οκτώ νίκες τότε στην Φενέρ, αύριο με το Μιλάνο, δεν θα φθάνουν ούτε οι 26 πόντοι.
Δηλαδή ΜΥΛΟΣ, οπότε προβλέψεις μετά και από την επόμενη αγωνιστική, εκτός αν αύριο γίνει ένα ή δυο διπλά και τα δεδομένα μπορεί να τροποποιηθούν κάπως...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: