Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Μετεξεταστέος για πρωταθλητισμό!!

«Ντου από Παντού» για τον ΠΑΟΚ που με κάτι τέτοιες απώλειες βαθμών έχει μείνει μεταξεταστέος για την υπέρβαση. Πρωτάθλημα με τέτοιες γκέλες όπως στην Ριζούπολη; Δύσκολο! Όταν θες να πάρεις πρωτάθλημα, δηλαδή να κάνεις πρωταθλητισμό, τότε οφείλεις τέτοια ματς που τα φέρνεις στο 0-3, να τα κερδίζεις! Ειδικά όταν δεν έχεις απέναντί σου την Μπαρτσελόνα, αλλά τον Απόλλωνα.
Παλικαρίσια
Ο Απόλλωνας, δηλαδή, που είναι ένα βήμα από τον υποβιβασμό κατάφερε κι έκανε επική ανατροπή. Παλικαρίσια. Πάλεψε σαν θηρίο και στο τέλος θα μπορούσε να κάνει ακόμα και το 4-3 αν δεν έσωζε ο Γλύκος. Τεράστια προσπάθεια ο Απόλλωνας, λοιπόν.
Πολλά καρβέλια
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, έχει τέτοια σκαμπανεβάσματα φέτος που δείχνει ότι έχει να φάει ακόμα πολλά καρβέλια για να βρει σταθερότητα και να ξέρεις τι να περιμένεις απ’ αυτόν μέσα στο γήπεδο.
Δεν πας πουθενά έτσι
Δεν γίνεται, για παράδειγμα, να έχεις να κερδίσεις τόσο καιρό εκτός έδρας. Με 5 νίκες, 5 ισοπαλίες, 6 ήττες μακριά από το γήπεδό σου, δεν πας πουθενά. Όχι τουλάχιστον για τίτλο πρωταθλητή. Εδώ κινδυνεύει πλέον να χάσει ακόμα και την 2η θέση στην κανονική σεζόν. Άσε το βαθμολογικό πλεονέκτημα στο ξεκίνημα των πλέι οφ.
Πόσα να βάλεις; Σαράντα;
Επίσης, όσο κι αν καιγόταν για βαθμούς ο Απόλλωνας, είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Δεν έχει μεγάλες δυνατότητες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μάχεται, αλλά μέχρι εκεί. Πας, λοιπόν, και κάνεις το 0-3 σαν ΠΑΟΚ. Εγώ δεν θα σταθώ στις ευκαιρίες που έχασε μετά ο δικέφαλος. Γιατί; Επειδή με 0-3 στο 37’, και καμία ευκαιρία να μην κάνεις από εκεί και πέρα, πρέπει να κερδίσεις. Πόσα γκολ να βάλεις, δηλαδή, για να δέσεις μια νίκη; Σαράντα;
Όχι μαθήματα!
Ούτε, βέβαια, είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ φέτος δεν διατηρεί την σοβαρότητά του σε ένα παιχνίδι. Και σ’ άλλα ματς έχει πετάξει έτσι βαθμούς. Δίχως τα παθήματα να του γίνονται μαθήματα.
Από γκέλα σε γκέλα
Και δεν είναι όλα θέμα προπονητών. Μια ζωή στον Στέφενς ή στον Γεωργιάδη θα φορτώνονται τα πάντα; Οι παίκτες, δηλαδή, δεν έχουν καμία ευθύνη για τίποτα; Σε ένα ματς τρώνε τζάμπα κόκκινες. Σε άλλο δεν κερδίζουν από 0-3. Κι εκτός έδρας πάνε από γκέλα σε γκέλα… Έτσι, λοιπόν, θα έκανε την υπέρβασή του φέτος ο ΠΑΟΚ όπως λέγανε πολλοί στην αρχή της σεζόν;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: