Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

«Πολύς θόρυβος για το τίποτα»

Δεν υπάρχει πιθανότητα υποβιβασμού του Πανιωνίου λόγω της μη κατάθεσης ισολογισμού, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Σουφλέρης στη «SportDay», με αφορμή τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό.

«Πολύς θόρυβος για το τίποτα»
Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου του Πανιωνίου έκανε λόγο ο πρώην γενικός διευθυντής του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Σουφλέρης ύστερα από τα όσα ακούστηκαν για πιθανό υποβιβασμό, επειδή δεν έχει κατατεθεί ισολογισμός. Επιπλέον, τόνισε πως είναι κρίμα να δίνονται ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο του Άρη ότι η ομάδα του θα παραμείνει με αυτόν τρόπο στη Superleague, αν και έχει… πέσει βαθμολογικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους λόγους που κατατέθηκε ισολογισμός, αλλά και στην τωρινή κατάσταση και στο ενδεχόμενο να υπαχθεί σε ευεργετικό άρθρο η ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Η άποψή σας για τη μη κατάθεση ισολογισμού;

«Δεν τίθεται καν θέμα ανησυχίας. Δεν υπάρχει περίπτωση υποβιβασμού. Στη χειρότερη περίπτωση, ο Πανιώνιος θα τιμωρηθεί με πρόστιμο. Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο του Πανιωνίου. Και είναι κρίμα να δίνουν ταυτόχρονα ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο του Άρη».

Γιατί δεν καταθέσατε ισολογισμό;

«Για λόγους εσωτερικούς! Κακώς δεν έγινε! Βέβαια, όλοι το γνώριζαν. Άλλωστε, δεν πήραμε αδειοδότηση και δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές».

Ποιοι ήταν οι εσωτερικοί λόγοι;

«Υπήρχε προβληματικό λογιστήριο και αναγκαστήκαμε να τα φτιάξουμε όλα από την αρχή».

Υπάρχει δυνατότητα να μπει ο Πανιώνιος σε κάποιο ευεργετικό άρθρο;

«Από το καλοκαίρι φώναζα ότι έχουμε ήδη αργήσει, αλλά δεν υπήρχε διάθεση από την προηγούμενη διοίκηση! Υπάρχουν καλές προοπτικές για το άρθρο 106 και αν δεν γίνει αυτό, τότε μπορεί να συμβεί με το άρθρο 99».

Καλά, μαζί δεν ήσασταν στη διοίκηση;

«Εγώ ήμουν διευθυντής. Το Δ.Σ. αποφάσισε να πληρώσουν τα δικά τους στην Εφορία και να αφήσουν όλα τα υπόλοιπα. Διαφώνησα και γι' αυτό έφυγα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: