Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΠΑΟΚ με κίνητρο, Ολυμπιακός με ομάδα….!!

«Ντου από Παντού» για το Παναθηναϊκός – Άρης, αλλά και γενικά για την παρτίδα των πλέι οφ, έτσι όπως διαμορφώνεται πλέον. Η μάχη, τα περιθώρια και το... χρυσάφι. Μέχρι τώρα κάθε ομάδα όταν έκανε μια γκέλα ήξερε ότι έχει περιθώρια να ρεφάρει. Από εδώ και πέρα, όμως, τα περιθώρια στενεύουν. Σφίγγουν τα πράγματα, δηλαδή.
Μετράει!
Πόσες αγωνιστικές έμειναν; Αν κάνουμε στην άκρη αυτή που γίνεται τούτο το Σαββατοκύριακο, άλλες έξι. Άρα, από εδώ και στο εξής, κάθε γκέλα μετράει. Και δύσκολα ρεφάρεται πια. Κι αναφέρομαι, βέβαια, στα πλέι οφ.
Μάχη
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος έχουν από έναν πόντο για τα πλέι οφ και Παναθηναϊκός, Αστέρας από μηδέν. Αναμένεται μάχη, δηλαδή.
Η τετράδα
Ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία την πρωτιά στα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει πολύ το τελευταίο διάστημα, ο Ατρόμητος είναι σφιχτή και καλοδουλεμένη ομάδα, ενώ και ο Αστέρας είναι υπολογίσιμος.
Χρυσάφι
Είναι πιθανό, λοιπόν, για φέτος να παίξει ρόλο και η βαθμολογία που διαμορφώνεται στην κανονική σεζόν. Ένας πόντος διαφορά μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι.
Ειδικά εκτός
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχει αύριο το ντέρμπι, όμως ανεξάρτητα τι θα γίνει σ’ αυτό το παιχνίδι πρέπει να συνέλθει το συντομότερο έτσι κι αλλιώς. Άλλαξε προπονητή και δεν μπορεί να γκελάρει τόσο συχνά, ειδικά εκτός έδρας.
Περιθώρια
Ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Άρη σε λίγες ώρες. Οι πράσινοι δεν έχουν περιθώρια για άλλα σκαμπανεβάσματα σαν κι αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα.
Ο Ατρόμητος έχει κάποιες επικίνδυνες εξόδους, ενώ μέχρι το φινάλε πρέπει να παίξει και με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό.
Ο Αστέρας έχει τρείς δύσκολες εξόδους, συν τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη.
Στην κόψη του ξυραφιού
Στην βαθμολογία η διαφορά του 2ου από τον 5ο είναι μόλις εφτά πόντοι, άρα κάθε αγωνιστική θα είναι στην κόψη του ξυραφιού για όλες αυτές τις ομάδες και η κάθε απώλεια βαθμών ίσως τελικά να έχει σημαντικό αντίκρισμα στα πλέι οφ.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: