Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«Σίγουρα έλειπε στο μάθημα fair play»

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε ο Μιχάλης Γρηγορίου στον Τζιανλούκα Κολονέλο για την επίμαχη φάση του fair play στον αγώνα Ζάκυνθος- Κέρκυρα. «Σίγουρα έλειπε από το μάθημα για το fair play», δήλωσε.

«Σίγουρα έλειπε στο μάθημα fair play»
«Σίγουρα έλειπε από το μάθημα του fair play», ήταν το σχόλιο του Μιχάλη Γρηγορίου για τον Τζιανλούκα Κολονέλο, δείχνοντας την ένταση που υπήρχε, όσον αφορά τη φάση που «σημάδεψε» την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Ζάκυνθο.

Επιπλέον, ο προπονητής των «Φαιάκων» εκθείασε την προσπάθεια των παικτών της Ζακύνθου, ενώ ανέφερε πως αν είχαν το ίδιο πάθος σε όλα τα παιχνίδια, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν μια θέση στα πλέι-οφ της Football League.


Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Βρίσκομαι εδώ γιατί σέβομαι το ρόλο μου σαν προπονητής και εσάς τους δημοσιογράφους. Συγχαρητήρια στην Ζάκυνθο για το πάθος με το οποίο αγωνίστηκε σήμερα. Αν είχαν το ίδιο πάθος σε όλα τα ματς θα διεκδικούσαν θέση στα play offs.

Ήθελα να πω για τον συνάδελφο προπονητή, ότι στο σεμινάριο που παρακολουθεί στην Ιταλία για το UEFA Pro, στο μάθημα για το Fair Play, σίγουρα θα έλειπε, αφού πλέον έχει σταματήσει για να παίζεται περισσότερο ποδόσφαιρο. Το fair play ισχύει μόνο αν χτυπήσει ο τερματοφύλακας ή υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Η ομάδα μου παίζει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν κυρίαρχοι από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: