Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Συνεχίζει τα mind games ο Μουρίνιο!!

jose-mourinho-140110
Μπορεί η Τσέλσι να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζει να επιμένει πως η ομάδα του μάχεται για την… τετράδα!
Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε επιπλέον πως το παιχνίδι με την Τότεναμ είναι δύσκολο και θα χρειαστεί προσοχή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θέλουμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και το ίδιο θα κάνουν κι αυτοί. Θέλουμε να διατηρήσουμε την θέση μας στην τετράδα και η μεγαλύτερη απειλή αυτή τη στιγμή είναι η Τότεναμ, γιατί θέλει να μπει σε αυτή. Οπότε αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, μπορούμε να πούμε ότι ο στόχος μας βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Λέω συνεχώς ότι το να αποκτήσεις προβάδισμα επτά βαθμών δεν είναι ρεαλιστικό. Ρεαλιστική κατάσταση είναι να έχουν όλες οι ομάδες τον ίδιο αριθμό αγώνων. Τότε μπορείς να πεις είμαι μπροστά, είμαι πίσω, έχω, δεν έχω προβάδισμα. Δεν φαίνεται η πραγματικότητα όταν μια ομάδα έχει λιγότερα παιχνίδια από μια άλλη.
Οπότε, δεν κοιτάω την βαθμολογία, κοιτάω το επόμενο παιχνίδι. Αύριο έχουμε ακόμη ένα και θα προσπαθήσουμε αν το κερδίσουμε. Η Τότεναμ είναι μια καλή ομάδα και είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος. Για μένα, είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν θυμάμαι να έχω έστω και ένα εύκολο παιχνίδι απέναντί της. Για μένα, είναι πάντα ένα δύσκολο παιχνίδι».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: