Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Παντελίδης: «Να υπερβάλλουμε εαυτό»

Στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Λεβαδειακός στο προσεχές ματς απέναντι στον Παναιτωλικό απέναντι στο Αγρίνιο αναφέρθηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Παντελίδης: «Να υπερβάλλουμε εαυτό»
Μεγάλη προσπάθεια απαιτείται από τους παίκτες του Λεβαδειακού προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση απέναντι Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Σάββα Παντελίδη. Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας του Αγρινίου, ενώ αναφέρθηκε και στη δυναμική που αποκτά όταν αγωνίζεται εντός έδρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:
Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό: «Καταρχήν θέλω να πω ότι παίζουμε με μία ομάδα που μου αρέσει πολύ. Έχει αρκετή ποιότητα και είναι πολύ δουλεμένη. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και θα κριθεί απ' το πόση θέληση θα βγάλουμε. Πρέπει να απονευρώσουμε κάποια στοιχεία αυτής της ομάδας και να εκμεταλλευτούμε τυχόν αδυναμίες».

Για το ποιες είναι οι αδυναμίες του αντιπάλου: «Για να έχει λίγους βαθμούς εκτός έδρας σημαίνει ότι έχει αδυναμίες. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί να υπερβάλλουμε εαυτούς για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: