Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«Στόχος μας το κύπελλο»

Arsene-Wenger-Arsenal-Stoke-Premier-League-st_3092937-480x330
 Ο Αρσέν Βενγκέρ προετοιμάζει την Άρσεναλ για τον αυριανό προημιτελικό κυπέλλου με την Έβερτον, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στον θεσμό, παρότι ακολουθεί την Τρίτη (11/03) η αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο. Ο τεχνικός των Λονδρέζων στις δηλώσεις του τόνισε πως το το κύπελλο της Αγγλίας είναι προτεραιότητα για την ομάδα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αυτό που κάνει τη διαφορά φέτος, είναι πως βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση για τη διεκδίκηση των τίτλων. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μεγάλες μάχες για να τα καταφέρουμε. Το Κύπελλο Αγγλίας είναι στις προτεραιότητές μας και είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες και να αντιδράσουμε μετά την ήττα από τη Στόουκ» .
Για τον επαναληπτικό με την Μπάγερν: «Πρέπει να πάμε στο Μόναχο και να τα δώσουμε όλα. Να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να σκοράρουμε και να παλέψουμε» .
Για τον τραυματισμό του Τζακ Γουίλσιρ :«Πιστεύω ότι δεν το έκανε εσκεμμένα ο αντίπαλός του. Είναι πολύ στεναχωρημένος ο Τζακ. Είναι λογικό λόγω και της ηλικίας του, αφού έχει φιλοδοξίες και θέλει να παίζει συνέχεια, αλλά αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι καλό για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή του».
Παράλληλα, ο προπονητής της Άρσεναλ γνωστοποίησε ότι οι Ράμσεϊ και Κάλστρομ θα επιστρέψουν στα πλάνα του από την επόμενη εβδομάδα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: