Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Παράσχος: «Να βρούμε πάλι τον καλό μας εαυτό»

Να αφήσει πίσω ο Ατρόμητος την κακή εμφάνιση με τον Παναιτωλικό και να επανέλθει στις θετικές παρουσίες θέλει ο Γιώργος Παράσχος, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ενόψει Πανιωνίου.

Παράσχος: «Να βρούμε πάλι τον καλό μας εαυτό»
Αν και νίκησε τον Παναιτωλικό, ο Ατρόμητος δεν έκανε καλή εμφάνιση και αυτό είναι κάτι που θέλει να αφήσει πίσω ο Γιώργος Παράσχος, όπως υποστήριξε και σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Επιπλέον, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στις ιδιαιτερότητες που έχει ο συγκεκριμένος αγώνας, καθώς λίγα χρόνια πριν οι «κυναέρυθροι» είχαν γίνει η αιτία για να υποβιβαστεί ο Ατρόμητος.


Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Είναι καλό μια ομάδα να κερδίζει και στην κακή της μέρα. Ποια είναι τα συμπεράσματά σας λίγες μέρες μετά το ματς με τον Παναιτωλικό;

«Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα και ίσως για πρώτη φορά στα τόσα παιχνίδια που έχουμε κάνει δεχθήκαμε τόσο πολύ μεγάλη πίεση. Δεν αντιδράσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Ευτυχώς είχαμε σε πολύ καλή μέρα τον Τσέναμο ο οποίος ήταν ο κύριος συντελεστής αυτής της νίκης, αλλά ήμασταν και πολύ αποτελεσματικοί στις λίγες ευκαιρίες που μας δόθηκαν να τις κάνουμε γκολ. Φυσικά είχαμε και την βοήθεια της τύχης στο πρώτο γκολ με την καραμπόλα. Δεν ξέρω είναι ίσως το γήπεδο, ίσως μας έλειπε λίγη φρεσκάδα, αναρωτιέμαι ακόμα πάντως ποιος ήταν ο λόγος που είχαμε αυτή την εμφάνιση».

Ώστε να αλλάξει τώρα ενόψει του παιχνιδού με τον Πανιώνιο;

«Θα είναι τελείως διαφορετικό. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι. Το γήπεδο θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό στο Αγρίνιο το οποίο μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα βρούμε πάλι τον παλιό καλό εαυτό μας».


Ο κόσμος να περιμένει να δει ένα παιχνίδι πιο κοντά σε εκείνο με την Ξάνθη παρά σε αυτό με τον Παναιτωλικό;


«Αυτό είναι επόμενο. Πιστεύω ότι ήταν μια άσχημη παρένθεση για μας. Παίζουμε στην έδρα μας κόντρα σε μια ομάδα η οποία μας είχε σπάσει ένα πολύ καλό σερί που είχαμε και τότε. Νομίζω ότι εκείνη η ήττα ήταν τελείως αδικαιολόγητη. Ήμασταν καλύτεροι αλλά είχαμε κάνει δυο σοβαρά λάθη και είχαμε δεχθεί εκείνα τα γκολ. Θέλουμε απέναντι σε αυτή την ήττα να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και μια νίκη ώστε να κρατήσουμε την διαφορά από τους αντιπάλους»
.

Τη νίκη σε αυτό το ματς την θέλει πολύ κι ο κόσμος της ομάδας.


«Εδώ και πάρα πολλά χρόνια από την στιγμή που ο Πανιώνιος έγινε η αιτία να πέσει ο Ατρόμητος την τελευταία αγωνιστική αν θυμάμαι καλά, υπάρχει αυτό το κλίμα. Εμείς όμως κοιτάμε το σήμερα και δεν μας ενδιαφέρει τί έγινε παλιότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: