Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Η ώρα του Πέτριτς!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το παιχνίδι με τον Άρη όπου θα κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός ο Πέτριτς και την αποστολή του Παναθηναϊκού που μόνο εύκολη δεν θα είναι.
Το παιχνίδι με τον Άρη στην Λεωφόρο είναι διαφορετικό από κάθε άλλο, που έχει δώσει μέχρι τώρα στην χρονιά ο Παναθηναϊκός . Η ομάδα πέτυχε την μεγαλύτερη -μέχρι τώρα- νίκη στην χρονιά με 3-0 επί του Ολυμπιακού σπάζοντας το αήττητο του και ο κόσμος, που θα βρίσκεται στο γήπεδο, θα πάει με μεγάλη διάθεση και κέφι και με όρεξη να επιβραβεύσει παίκτες και προπονητή, για τη νίκη στο Καραϊσκάκη.
Υπάρχει, όμως και ένας ακόμα λόγος, που θα πάει να δει ο κόσμος το ματς με τον Άρη. Ο Μλάντεν Πέτριτς, που θα παίξει για πρώτη φορά από την αρχή στην ενδεκάδα, ήρθε η ώρα να πάρει το... όπλο του και να κάνει αυτό, που ξέρει να κάνει πολύ καλά. Να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Με δεδομένο ότι ο Μπέργκ είχε παιχνίδι με την Εθνική μεσοβδόμαδα και ίσως του βγει μία κούραση, έχω την αίσθηση, ότι από την απόδοση του Κροάτη στην επίθεση θα κριθούν πολλά, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, που η ομάδα αναμένεται να μπει δυνατά.
Όποιος περιμένει ότι ο Παναθηναϊκός θα συναντήσει μία ομάδα αδιάφορη σήμερα κάνει μεγάλο λάθος. Ελπίζω να μην αντιμετωπίζουν έτσι τον Άρη και οι παίκτες, αν κι έχει γίνει προετοιμασία σε αυτό το κομμάτι από τον Αναστασίου μέσα στην εβδομάδα. Το λέω αυτό, διότι μόλις λίγες ώρες πριν το ματς μάθαμε, ότι η διοίκηση του Αρη έταξε πριμ στους παίκτες αν σωθούν. Οι παίκτες του Αρη θα κατέβουν με το μαχαίρι στα δόντια και αν όσοι παίκτες του Παναθηναϊκού παίξουν από την αρχή δεν το δουν το ματς με μεγάλη σοβαρότητα και συγκέντρωση τότε μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο να τρέχουμε και να μην φθάνουμε...
Αν η ομάδα μπει με την νοοτροπία, το πάθος και την ψυχή, που μπήκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μπορεί να κάνει και μία εύκολη νίκη. Όπως και να έχει λίγο οι απουσίες των τριών από τους πέντε στην άμυνα (Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ), λίγο τα παιχνίδια των Μπέργκ , Πράνιτς με την Εθνική ομάδα, λίγο τα μεθεόρτια του ντέρμπι και την διάθεση του κόσμου να δει μία τεσσάρα, πεντάρα με τον Αρη, κάνουν το παιχνίδι πιο δύσκολο, απ' ό,τι φαίνεται...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: