Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Στο νοσοκομείο ο Σίλντενφελντ!

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γκόρντον Σίλντενφελντ νοσηλεύεται με πρόβλημα στο μάτι και έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Άρη.

Στο νοσοκομείο ο Σίλντενφελντ
Πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο όπου και θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες.

Στον Κροάτη αμυντικό διαγνώσθηκε οπισθοβολβική νευρίτιδα στο μάτι και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε θεραπεία με κορτιζόνη, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, το ευτύχημα είναι πως το πρόβλημα αντιμετωπίζεται άμεσα πριν η κατάσταση γίνει σοβαρότερη.

Όπως είναι φυσικό, ο Σίλντενφελντ έμεινε εκτός αποστολής του σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στον Άρη, όπως και οι Καπίνο, Μπαϊράμι, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος.

Οι αρκετές απουσίες αναγκάζουν τον Γιάννη Αναστασίου να ψάξει τρόπους ώστε να καλυφθούν τα κενά των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών αφού ο Παναθηναϊκός θέλει απέναντι στους «κίτρινους» -τι άλλο- τη νίκη.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Χουχούμης, Αναστασόπουλος, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα Κ-20 του συλλόγου.
Η αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Τσαμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: