Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«Όλοι στο γήπεδο»

iraklislogo4
Η Κίνηση «Ημίθεος Συμμετοχική» εξέδωσε σήμερα (08/03) ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να βοηθήσει τον Ηρακλή και ζήτησε από τον κόσμο να είναι αρωγός της προσπάθειας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Όλοι μαζί, στην πιο κρίσιμη στιγμή
Πήραμε την πρωτοβουλία να στηρίξουμε την ΠΑΕ και την ομάδα με την παρουσία και τη συνεισφορά μας, με κίνητρο την άδολη αγάπη για τον ΗΡΑΚΛΗ μας και στόχο την επιτυχία της προσπάθειας επανόδου του στην αγωνιστική κατηγορία, στην οποία ανήκει. Αυτή η προσπάθειά μας λαμβάνει χώρα στην πιο κρίσιμη – από κάθε άποψη – χρονική συγκυρία, τόσο για την ΠΑΕ, όσο και για το αγωνιστικό τμήμα.
Εξ αρχής εξηγήσαμε στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ μας ότι δεν είμαστε οι κάτοχοι της μαγικής ράβδου, που θα μεταβάλλουν από τη μια στιγμή στην άλλη, με τρόπο εντυπωσιακό, τα πάντα στην πραγματικότητα της ομάδας. Μέλημά μας είναι να στηρίξουμε την ομάδα στο έργο της, μέσω της επανάκτησης δύο σημαντικότατων στοιχείων, που είχαν – δυστυχώς – χαθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα: της αξιοπρέπειας και της συνέπειας, στοιχεία, τα οποία θα πρέπει πάντοτε να διατηρεί ως δεδομένα ο Σύλλογος, που υπηρετούμε. Σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο, χρειαζόμαστε έναν τεράστιο συμπαραστάτη, ώστε αυτή να στεφθεί με επιτυχία. Και αυτός ο συμπαραστάτης δεν είναι άλλος από τον κόσμο της ομάδας, τις χιλιάδες των ανθρώπων, που έχουν χάραγμα στην καρδιά τους την ιδέα του ΗΡΑΚΛΗ και ποθούν να τη βλέπουν στα ψηλά, όπως της αξίζει.
Απευθύνουμε, λοιπόν, ανοικτό κάλεσμα σε όλον τον «κυανόλευκο» λαό, να σταθεί αρωγός στη νέα προσπάθεια, που καταβάλλεται και να συμβάλλει στην ουσιαστική αναγέννηση της ομάδας, μέσα από την αγορά εισιτηρίων για τους υπολειπόμενους εντός έδρας αγώνες και μέσα από την παράλληλη παρουσία του, με μαζικό τρόπο, στην κερκίδα του Καυτανζογλείου. Η οικονομική συνεισφορά της ευρείας μάζας των Ηρακλειδέων είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη, ανάγκη αδήριτη στον δρόμο της επανόδου του ΗΡΑΚΛΗ μας στο φυσικό χώρο του. Η συμμετοχή του κόσμου, μέσω της αγοράς εισιτηρίων, αποτελεί καίριο μέσο επιτυχίας σε αυτό, που επιχειρούμε, καθώς, χωρίς αυτήν προϋπόθεση και παρά τις δικές μας προθέσεις, δεν θα προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που αφορά στο να «βγει» η χρονιά σε οικονομικό επίπεδο.
Όλοι, λοιπόν, στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Δευτέρας 10 Μαρτίου, στις 18:00, με αντίπαλο τον Απόλλωνα 1926.
Αγοράζω εισιτήριο, στηρίζω οικονομικά τον ΗΡΑΚΛΗ, βοηθώ ενεργά την προσπάθεια της ανόδου.
Όλοι κοντά, όλοι μαζί συνεισφέρουμε, όλοι μαζί μπορούμε…
«ΗΜΙΘΕΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ»”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: