Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Μανωλόπουλος: «Δεν παλέψαμε όπως έχουμε συνηθίσει»

Για έλλειμμα διάθεσης και ενέργειας έκανε λόγο ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λαμποράλ Κούτσα.

Μανωλόπουλος: «Δεν παλέψαμε όπως έχουμε συνηθίσει»
Στη χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός τη Λαμποράλ Κούτσα εστίασε τη βασική αιτία της ήττας στο ΟΑΚΑ ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Είναι μια πολύ κακή ήττα. Όχι ότι η Λαμποράλ είναι κακή ομάδα, αλλά είχε μείνει πίσω. Έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία και δεν το καταφέραμε. Ήταν μια πολύ κακή βραδιά για μας. Πολλά μπορούμε να πούμε ότι έφταιξαν. Επιθυμία, διάθεση, ενέργεια… Ίσως υπήρχε μια χαλαρότητα λόγω της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου. Επισημάναμε στους παίκτες ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, αλλά δεν παλέψαμε όπως έχουμε συνηθίσει. Παλέψαμε στα τελευταία δέκα λεπτά, αλλά αυτό δεν έφτανε. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, παρά την απογοήτευση να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να παλέψουμε για το καλύτερο», τόνισε.

Μπατίστ: «Μην δείχνουμε ο ένας τον άλλον»
Το δρόμο της ψυχραιμίας και της δουλειάς -και όχι αυτόν της εσωστρέφειας- έδειξε ο Μάικ Μπατίστ, αμέσως μετά την ήττα-έκπληξη του Παναθηναϊκού από τη Λαμποράλ Κούτσα.

Σύνθημα ανασύνταξης έδωσε αμέσως μετά το κακό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμποράλ Κούτσα (61-68) ο Μάικ Μπατίστ.

Ο Αμερικανός χαρακτήρισε ως μεγαλύτερο λάθος των «πράσινων» ότι άφησαν τους Ισπανούς να πιστέψουν στη νίκη.

Εξήγησε ωστόσο ότι η ομάδα πρέπει να μείνει ψύχραιμη και να μην μπει στη διαδικασία του ν’ αναζητήσει φταίχτες.

«Όλα κρίθηκαν στο ότι η Λαμποράλ μπήκε καλά στο παιχνίδι και έμεινε σε αυτό. Το μυστικό σε τέτοια ματς είναι να σκοτώσεις τον αντίπαλο και εμείς δεν το κάναμε. Μπήκαμε νομίζοντας ότι δεν έχουν ζωή και καθόλου πιθανότητες, αλλά κάναμε λάθος και τώρα πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες αυτής της ήττας», είπε αρχικά ο Μπατίστ.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «μετά τη διακοπή για το all star game θα ‘χουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε μπροστά», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ώρα να δείχνουμε ο ένας τον άλλο με το δάχτυλο για το ποιος έκανε λάθος. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: