Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Με φόρα από το ντέρμπι!

Με προσοχή και απόλυτη συγκέντρωση κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Πώς σκοπεύει να παρατάξει το «τριφύλλι» ο Αναστασίου.

Με φόρα από το ντέρμπι
Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στην ιστορία, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 μέσα στο Καραϊσκάκη, όμως σήμερα υποδέχεται τον Άρη και θέλει τη νίκη με την οποία θα δώσει συνέχεια σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Εκείνο που φοβάται ο Γιάννης Αναστασίου – πέρα από τις πολλές απουσίες – είναι και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός των παικτών του, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στη συγκέντρωσή τους.

Για αυτό τον λόγο ο 41χρονος προπονητής ζήτησε από τους «πράσινους» να δουν το σημερινό ματς όπως και το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής, πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα τους βοηθήσει στη συνέχεια της αναμέτρησης με τους «κίτρινους».

Ο Ελληνας τεχνικός θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» σε σχέση με το ντέρμπι, αφού ο Καπίνο, ο Τριανταφυλλόπουλος κι ο Λαγός δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής (οι δύο τελευταίοι είναι τιμωρημένοι, ο Καπίνο είναι τραυματίας), ενώ χθες υπήρξε κι η απρόοπτη απώλεια του Σίλντενφελντ.

Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιήσει τους Κοτσόλη, Ρισβάνη, Σπυρόπουλο ή Μαρινάκη, Μέντες και Πέτριτς να είναι στο βασικό σχήμα. Τις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να πάρουν οι Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Δώνη, Ντίνας, Καρέλης, Κλωναρίδης και Πέτριτς.

Προϊστορία

Τη μερίδα του λέοντος όπως είναι φυσιολογικό έχει ο Παναθηναϊκός στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους με τον Αρη. Οι «πράσινοι» μετρούν 14 επιτυχίες και 4 ισοπαλίες, ενώ έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά στα τελευταία 19 ματς.

Στα τελευταία πέντε ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

21/10/12 Παναθηναϊκός-Άρης 1-1 (76' (πεν) Χριστοδουλόπουλος - 88' Γιαννιώτας)
01/04/12 Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (82' Ρούντολφ)
08/01/11 Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (19' Νίνης)
20/09/09 Παναθηναϊκός-Άρης 2-1 (42΄ αυτ Αμπρέου, 83΄ Κατσουράνης - 36΄ Ρονάλντο)
18/01/09 Παναθηναϊκός-Άρης 4-0 (46' (πεν), 56' Καραγκούνης, 60' Ρουκάβινα, 71' Κλέιτον)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: