Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Πετράκης: «Ο ΟΦΗ είναι κομμάτι της ζωής μου»

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΟΦΗ αναφέρθηκε ο Γιάννης Πετράκης.

Πετράκης: «Ο ΟΦΗ είναι κομμάτι της ζωής μου»
Στο συναισθηματικό δέσιμο με τον ΟΦΗ αναφέρθηκε ο Γιάννης Πετράκης, ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στους Κρητικούς. Ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας στη Nova, στάθηκε στην ανοδική πορεία της ομάδας του Σα Πίντο αλλά και στα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των παικτών του στα τελευταία ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι ένα κομμάτι απ' τη ζωή μου. Έχω παίξει εκεί ποδόσφαιρο και έχω δουλέψει εκεί. Είμαστε επαγγελματίες όμως και κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας μας. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει βελτιωθεί αρκετά, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε κάθε μέρα το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το αν έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας: «Για μένα πολλές φορές είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείς ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα και με τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και μετρημένοι, να κατεβάσουμε το κεφάλι και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και στα αποτελέσματα και στην εικόνα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: