Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Τέλος ο Πεδουλάκης!!

Τη λύση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ύστερα από την ήττα από την Λαμποράλ Κούτσα και την ευκαιρία που έχασε να κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης στην Ευρωλίγκα.

Τέλος ο Πεδουλάκης!
Παρελθόν αποτελεί από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή.

Ο 49χρονος τεχνικός «πλήρωσε» τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας στο Top-16 της Ευρωλίγκας, με την ήττα και τον τρόπο που αυτή ήρθε από τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΟΑΚΑ.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα το «τριφύλλι» μένει εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης στον Ε’ όμιλο της διοργάνωσης και πλέον είναι όλα ανοιχτά για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο διάστημα που έμεινε στον πάγκο του «Εξάστερου» ο Πεδουλάκης κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδας (2013, 2014) κι ένα πρωτάθλημα Ελλάδας (2013).

Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον κ. Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρεις τίτλους.

Θα είναι πάντα ξεχωριστό μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.
Τη Δευτέρα η ομάδα θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του κ. Φραγκίσκου Αλβέρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: