Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Άλλος για πρώτη φορά, άλλος για δεύτερο τίτλο…!

Ο Γιώργος Μπόγρης θα αγωνίζεται για πρώτη φορά σε ένα ALL STAR GAME μπάσκετ, ενώ ο Γιώργος Δέδας θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στον διαγωνισμό τριπόντων.

Άλλος για πρώτη φορά, άλλος για δεύτερο τίτλο…
Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως: «Είναι μία πολύ όμορφη εκδήλωση, μία γιορτή του μπάσκετ. Έχω ήδη τρεις συμμετοχές στο παιχνίδι των νέων κι αυτή θα είναι η πρώτη μου στο All Star Game. Σαφώς και είναι μία τιμή να σε επιλέγουν με τους καλύτερους. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι, όπως περάσαμε όμορφα στις προηγούμενες διοργανώσεις, το ίδιο θα περάσουμε και τώρα.

Εντάξει, σαν αστείο μου φαίνεται να αντιμετωπίσω τον Κούπερ. Εγώ πάλι θα ήθελα να παίξω με τους ξένους. Νομίζω ότι μαζί με τον Μάικ ξέρουμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε και, μάλιστα, με τρόπο που σχεδόν κανείς δεν έχει καταφέρει.
Νομίζω ότι ο διαγωνισμός τριών πόντων δεν θα έπρεπε να γίνεται καν, αλλά το τρόπαιο να πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι του Δέδα. Καλή επιτυχία και στον Λιάπη, που θα είναι αγχωμένος».

Ο Έλληνας φόργουορντ επισήμανε πως: «Αφού πάω να πάρω μέρος στον διαγωνισμό, θα πάω και για να υπερασπιστώ τα κεκτημένα. Έκανα και λίγη προπόνηση μαζί με τον Μιχάλη Λιάπη, που θα είναι στον διαγωνισμό των μικρών. Πιστεύω ότι φέτος ο διαγωνισμός θα είναι πιο δύσκολος και με περισσότερο ανταγωνισμό από πέρυσι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα, από την περυσινή μου εμπειρία, ότι θα είναι τόσο όμορφη η γιορτή αυτή. Πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο, ίσως και ακόμη πιο ευχάριστο και φέτος. Τόσο το να συμμετέχεις, όσο και το να παρακολουθείς.

Ποντάρω κι εγώ στον Λιάπη, ελπίζω να κερδίσει στο διαγωνισμό που θα γίνει το Σάββατο και τον περιμένω να έρθει την Κυριακή και να φτάσουμε μαζί στον τελικό.

Είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις τις τελευταίες μπάλες, τις δίχρωμες. Πρέπει να τις σημαδεύεις και όχι να τις πετάς απλά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: