Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«Να απολαύσουν όλοι το παιχνίδι»

Στην αμυντική λειτουργία του Αστέρα Τρίπολης έριξε το βάρος ο Χερόνιμο Μπαράλες, ενόψει του ματς κόντρα στην Skonda Ξάνθη, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να σκοράρει γρήγορα.

«Να απολαύσουν όλοι το παιχνίδι»
Στην άμυνα και το γρήγορο γκολ έριξε το βάρος ο Χερόνιμο Μπαράλες ενόψει της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τη Ξάνθη.

Ο επιθετικός των Αρκάδων αναφέρθηκε στην προσοχή που πρέπει αν δείξει η ομάδα του στο ματς, τονίζοντας την επιθετική δεινότητα της Ξάνθης.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Είναι μια δύσκολη ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα και θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε σκοράροντας».

Για το που κρίνονται τέτοιου είδους παιχνίδια: «Πρέπει να λειτουργήσουμε πολύ καλά αμυντικά και να σκοράρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο της Ξάνθης: «Είναι μια δυναμική ομάδα, με καλούς παίκτες, που παίζουν καλά στην έδρα τους. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να λυγίσουμε την άμυνά τους και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι χρειάζεται ο Αστέρας για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Πρέπει να είμαστε καλά αμυντικά και να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Δεν πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στην Ξάνθη να σκοράρει».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι γιατί και οι δύο θέλουν τη νίκη. Εμείς πάντα πάμε για τη νίκη, όλοι πρέπει να απολαύσουν ένα τέτοιο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: