Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«Κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπεργκ»

Με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρθηκε στον Μάρκους Μπεργκ, ο Γιώργος Καπουράνης κατά την βράβευση του πρώτου ως mvp της 27ης αγωνιστικής.

«Κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπεργκ»
Το εγκώμιο του Μάρκους Μπεργκ έπλεξε ο Γιώργος Καπουράνης.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Σουηδό επιθετικό, χαρακτηρίζοντάς τον κόσμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Συν τοις άλλοις, δεν ξέχασε να δώσει συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ για την επιβλητική νίκη τους στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού.

Για τη βράβευση του Μάρκους Μπεργκ ως MVP της 27ης αγωνιστικής:

«Είναι ευτύχημα που ο Μπεργκ είναι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είμαι διπλά χαρούμενος και το είπα και στον ίδιο. Γιατί εκτός από την αγωνιστική του κατάσταση η οποία είναι εξαιρετική και μας δείχνει καθημερινά το ταλέντο του, είναι και ένας άψογος χαρακτήρας, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα εντός και εκτός γηπέδου. Νομίζω ότι είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιος ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι «αιωνίων»:

«Δεν το συζητάμε ότι ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία και ήρθε στην κατάλληλη στιγμή αυτή η μεγάλη νίκη. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός στο "Γ. Καραϊσκάκης". Το 0-3 δεν έχει ξαναγίνει και αυτά τα παιδιά είναι ικανά. Δίνω συγχαρητήρια όχι μόνο στα παιδιά, αλλά και στο προπονητικό τιμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: