Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«Δεν περιμέναμε να παίξουμε τόσο καλά»

Ούτε οι ίδιοι οι παίκτες της Λαμποράλ δεν περίμεναν τόσο καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό όπως ανέφερε ο Τόμας Ερτέλ, μετά τη νίκη της ομάδας του επί των "πράσινων".

«Δεν περιμέναμε να παίξουμε τόσο καλά»
Η Λαμποράλ Κούτσα πήρε μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague με τον Τόμας Ερτέλ να… μαρτυρά πως ούτε οι ίδιοι οι Βάσκοι δεν πόνταραν σε μια τόσο καλή εμφάνισή τους.

«Δεν περιμέναμε να παίξουμε τόσο καλά. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την εμφάνιση, αφού ερχόμασταν από το 1-7 και νικήσαμε σε μια από τις πιο δυνατές έδρες στην Ευρώπη», ήταν το σχόλιο του Γάλλου γκαρντ της ισπανικής ομάδας.

«Έτσι σε κάθε ματς»
Την αγωνιστική εικόνα που είχε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού πρέπει να υιοθετήσει η Λαμποράλ, σύμφωνα με τον Άνταμ Χάνγκα.

Η νίκη της Λαμποράλ επί του Παναθηναϊκού, για την 9ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague, δίνει αυτοπεποίθηση στους Ισπανούς οι οποίοι όπως εξήγησε ο Άνταμ Χάνγκα θα πρέπει να διατηρήσουν την αγωνιστική εικόνα που είχαν στο ματς με τους «πράσινους».

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι νικήσαμε. Εδώ και μήνες ήμασταν σε κακή κατάσταση, γνωρίσαμε συνεχόμενες ήττες. Απόψε όμως παλέψαμε σαν ομάδα και έτσι πρέπει να παίζουμε σε κάθε ματς», είπε ο Ούγγρος φόργουορντ των Βάσκων και πρόσθεσε αναφορικά με το νέο του συμπαίκτη, Λαμάρ Όντομ που δεν ταξίδεψε στην Αθήνα εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση:

«Έχει κάνει λίγες προπονήσεις, έχει και ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί ακόμη. Πιστεύουμε όμως ότι θα μας βοηθήσει πολύ στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: