Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Κύργιας: «Ηθική υποχρέωση μας»

Ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα έχουν οι παίκτες του Άρη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μίχαλης Κύργιας.

Κύργιας: «Ηθική υποχρέωση μας»
Την άποψη ότι όσο ο Άρης έχει ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία οι παίκτες δεν θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια που κάνουν εξέφρασε ο Μιχάλης Κύργιας.

Ο κεντρικός αμυντικός των «κίτρινων» τόνισε πως έχουν ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα.

Ακόμη, αναφερόμενος στο ματς της 28ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Κύργιας δήλωσε πως θα προσπαθήσουν να φύγουν από την έδρα των «πράσινων» με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Μιχάλη, τα πράγματα κάθε αγωνιστική που περνάει δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τον Άρη. Πως πάτε στην έδρα του Παναθηναϊκού;
«Ισχύει αυτό, διότι όσο λιγοστεύουν τα παιχνίδια το πράγμα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο. Από εκεί και πέρα όμως, όσο υπάρχουν πιθανότητες, είναι ηθική και επαγγελματική υποχρέωσή μας να παλεύουμε τα ματς. Να κάνουμε τη μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα».

Κυνηγάτε ένα θαύμα;
« Εντάξει, ποδόσφαιρο είναι, όλα γίνονται! Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και ότι μπορέσουμε να καταφέρουμε».

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τον σούπερ θρίαμβο επί του Ολυμπιακού. Αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερη την κατάσταση για τον Άρη;
«Σίγουρα ήταν μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Όμως είναι ένα διαφορετικό ματς. Εμείς θα πάμε εκεί για το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι θετικότερο μπορούμε».

Επειδή ο κόσμος έχει ακούσει πολλά από εσάς όλη τη χρονιά και τα λόγια δεν ωφελούν, θα ήθελες να του στείλεις ένα σύντομο μήνυμα;
«Όπως είπατε, δεν είναι για να λέμε λόγια και πράγματα εδώ που έχουμε φτάσει. Απλά να ξέρει ο κόσμος ότι προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και όσο υπάρχουν ελπίδες, δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: