Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Το έχουν αποφασίσει για «Παπ»

Διατεθειμένοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ατρομήτου, με τον οποίο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, είναι στην ΑΕΚ για την απόκτηση του διεθνούς φορ.

Το έχουν αποφασίσει για «Παπ»
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, η οποία θα την βρει στη Football League και έχει ως στόχο να ανέβει… αέρα στη Σούπερ Λίγκα.

Το πλάνο της «Ένωσης» προβλέπει την ενίσχυση σε κάθε θέση του ρόστερ, ώστε να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα στην υλοποίηση του στόχο τους.

Στην άμυνα υπάρχει ο Τσιρίλο που μπορεί να προσφέρει από την εμπειρία του σε νεαρούς παίκτες, όπως οι Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος και Σαρρής.

Στη μεσαία γραμμή μεγάλος στόχος είναι ο Κατσουράνης, ένας παίκτης που μπορεί να δώσει βοήθειες και να μάθει τη θέση στους πιο νέους χαφ.

Για την επίθεση το βάρος έχει δοθεί στην περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ο διεθνής επιθετικός πραγματοποιεί και φέτος εξαιρετική χρονιά, όμως το πρόβλημα είναι ότι δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Για αυτό ο «Δικέφαλος» χρειάζεται να διαπραγματευτεί με τους Περιστεριώτες, με τον παίκτη να φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Η τελευταία επαφή που υπήρξε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον «Παπ» ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο ποδοσφαιριστής είχε αρνητική ευγενικά την πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τα δεδομένα, όμως, με τη συμμετοχή της ομάδας στη Β’ Εθνική και στην «Ένωση» είναι διατεθειμένοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ατρομήτου και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: