Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ράιτ: «Σε δύσκολη θέση τους εαυτούς μας»

Μόνος του… έβγαλε τα μάτια του ο Παναθηναϊκός και πλέον θέλει αρκετό «κυνήγι» για τη δεύτερη θέση, όπως τόνισε ο Ζακ Ράιτ μετά την ήττα απ’ την Λαμποράλ Κούτσα.

Ράιτ: «Σε δύσκολη θέση τους εαυτούς μας»
Το κακό βράδυ του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ παραδέχθηκε ο Ζακ Ράιτ.

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκαθάρισε πως έγιναν αρκετά λάθη από αυτόν και τους συμπαίκτες του και πλέον το τριφύλλι έχει μπει σε δύσκολη θέση, όσον αφορά την δεύτερη θέση του ομίλου.

Παρόλ’ αυτά δίνει σύνθημα ανάκαμψης, περισσότερης δουλειάς, προκειμένου στη συνέχεια η ομάδα να εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο.

«Στο πρώτο μέρος, ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ελεύθερα σουτ, ενώ στο δεύτερο δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Δεν ήταν το καλύτερό μας μπάσκετ. Έχουμε βάλει τους εαυτούς μας σε δύσκολη θέση σχετικά με τη δεύτερη θέση, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και την προπόνηση για να βρεθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θα μάθουμε απ’ τα λάθη μας και θα γίνουμε καλύτεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράιτ.

Μπράμος: «Εμείς φταίμε»
Ο Μάικ Μπράμος παραδέχτηκε πως ίσως ο Παναθηναϊκός υποτίμησε τη Λαμποράλ Κούτσα.

Η χαλαρότητα και ίσως η υποτίμηση του αντιπάλου στοίχισαν στον Παναθηναϊκό την ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα, όπως δήλωσε ο Μάικ Μπράμος.

«Δεν παλέψαμε όπως έπρεπε. Ίσως τους υποτιμήσαμε και δεν μπήκαμε όπως θέλαμε. Η ευθύνη είναι δική μας. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας και πρέπει να το διαγράψουμε από τη μνήμη μας. Έχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε. Πλέον είναι δύσκολα τα πράγματα και είναι άσχημο να χάνεις δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου. Όμως έχουμε ξαναβρεθεί σε δύσκολη θέση κι έχουμε παίκτες για να βγούμε από αυτή. Έχουμε κενό λόγω του All Star Game και πρέπει να προετοιμαστούμε για τη νίκη απέναντι στην Εφές. Πλέον δεν έχουμε άλλη επιλογή. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο, υπάρχει μεγάλη πίεση, αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να βρούμε την ενέργεια και τη σκληράδα», τόνισε ο ομογενής φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: