Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Αγριμάκης: «Έκτοι και ίσως πιο πάνω»

Στους στόχους του ΟΦΗ αναφέρθηκε ο τερματοφύλακας των Κρητικών, Μιχάλης Αγριμάκης, τονίζοντας πως προς το παρόν θέλουν να πλασαριστούν στην έκτη θέση.

Αγριμάκης: «Έκτοι και ίσως πιο πάνω»
Την έκτη θέση έχει, προς το παρόν, ο ΟΦΗ ως στόχο σύμφωνα με τον Μιχάλη Αγριμάκη, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος μπορεί να κοιτάξουν και ψηλότερα.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναφέρθηκε ακόμη στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα, επισημαίνοντας πως μπορεί να αγωνίζονται κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο, αλλά θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Κοιτάμε το παιχνίδι εντός έδρας και θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα. Ανά καιρούς ο αντίπαλος παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο, έχει καλούς παίκτες αλλά εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και ελπίζω να βγούμε νικητές. Είναι θετικό για τα Γιάννενα το ότι έχουν στον πάγκο τους τον Κ. Πετράκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι και εμείς δε θα παλέψουμε για τη νίκη. Βάζουμε στόχους, αυτή τη στιγμή είναι η έκτη θέση αλλά στο μέλλον μπορεί να κοιτάξουμε και ψηλότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: