Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Μονά ζυγά δικά μας…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος θυμίζει μέσω του blog του στο gazzetta, με αφορμή το θόρυβο για τις ημερομηνίες των αγώνων κυπέλλου, τι ζητούσε ο ΠΑΟΚ-αλλά κι ο ΠΑΟ…
ΕΠΕΜΕΙΝΕ λοιπόν ο ΠΑΟΚ, και μάλιστα φορτικά, από ένα σημείο και μετά, εκ των υστέρων ουσιαστικά, δηλαδή μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για ορισμό του πρώτου ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στις 12 του μήνα, ακριβώς μία εβδομάδα πριν το Γιουνάϊτεντ-Ολυμπιακός.
Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία έγνοια για το αν θα έπρεπε να διευκολυνθεί ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο μίας μεγάλης προσπάθειάς του να προκριθεί στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σκεπτικό του ήταν, λόγω των όσων συνέβησαν στο Καραϊσκάκη, «κάτσε μην τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών το εκτός έδρας παιχνίδι μας στο κύπελλο».
Εγώ απλά ήθελα να υπενθυμίσω ότι ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν είχε ζητήσει επισήμως από τη Λίγκα, μέσω του Βρύζα, να μην παίζει Κυριακή μετά τα παιχνίδια του για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά να παίζει Δευτέρα. Δηλαδή, είχε ζητήσει ουσιαστικά διευκόλυνση. Και μάλιστα στην προσπάθειά του για το πρωτάθλημα. Δεν ήθελε πριν το ευρωπαϊκό ματς περισσότερο χρόνο ξεκούρασης, αφού τον είχε (από Κυριακή σε Πέμπτη). Ήθελε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης για τα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, μετά τα ευρωπαϊκά. Μάλιστα, θυμάμαι ότι έπαιξε μία Δευτέρα στα Γιάννινα.
Το ίδιο είχε ζητήσει κι ο Παναθηναίκός πέρσι που ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο Γιουρόπα Λιγκ. Κι είχε παίξει κάποιες Δευτέρες.
Τώρα λοιπόν βγαίνει επίσημα η ΕΠΟ και λέει ότι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είχε βάλει παιχνίδια κυπέλλου για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και πριν τα τελευταία τους ευρωπαϊκά παιχνίδια το Δεκέμβριο και δεν έβαλε και τώρα. Κι έρχεται ο ΠΑΟΚ, μέσω του εκπροσώπου του, του Βρύζα και κάνει τις δηλώσεις που κάνει. Ο ίδιος Βρύζας που είχε ζητήσει στις αρχές της σεζόν να παίζει ο ΠΑΟΚ Δευτέρες.
Δηλαδή, μονά ζυγά δικά μας τα θέλουμε! Συγνώμη, αλλά όχι...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: