Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«Δεν υπάρχει fair play…»

κολονέλο
Ο προπονητής της Ζακύνθου, Τζανλούκα Κολονέλο μίλησε στον Arena FM 89,4 για το σημερινό(7/3) παιχνίδι με την Κέρκυρα και την άδικη ήττα της ομάδας του. Τόνισε ότι στην Ελλάδα συναντάει πράγματα για πρώτη φορά στην καριέρα του,  ενώ σήμερα του είπανε ότι δεν υπάρχει fair play στο δεύτερο ημίχρονο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το γκολ της Κέρκυρας και το fair play που δεν έπαιξαν οι παίκτες της: «Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε, υπάρχουν ορισμένοι άγραφοι νόμοι στο ποδόσφαιρο οι οποίοι δεν σεβαστοί από την πλευρά της Κέρκυρας, και χάσαμε έτσι άδικα ένα παιχνίδι.
Με κάνει να γελάω όλη αυτή η κατάσταση, 20 χρόνια έπαιξα ποδόσφαιρο αλλά πρώτη φορά στην ζωή μου είδα κάτι αντίστοιχο. Ρώτησα τον συνάδελφο προπονητή και μου είπε κάτι πρωτοφανές ότι δηλαδή στην Ελλάδα στο δεύτερο ημίχρονο ,δεν υπάρχει φερ-πλέι…
Εμείς παίξαμε στα ίσα το παιχνίδια, και ανεξάρτητα αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι».
Για τις αντιδράσεις των παικτών: «Έχω μια ομάδα  με παίκτες με πολύ σωστές προσωπικότητες. Η ομάδα μου έχει σοβαρά παιδιά, ούτε εμένα μου αρέσει αυτό το ποδόσφαιρο αλλά πραγματικά σήμερα έγινα παράξενα πράγματα».
Για τα πλέι οφ και τις ομάδες που βλέπει να κερδίζουν την άνοδο: «Ο Ηρακλής είναι μια πολύ ομάδα που ξεχωρίζω, καλή ομάδα είναι και η Νίκη βόλου. Από τον άλλο όμιλο αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και αυτές τις τρεις ομάδες βλέπω ότι έχουν την δυνατότητα να  ανέβουν στην Σούπερ Λιγκ».
Για τα σεμινάρια της UEFA που συμμετέχει: «Στα σεμινάρια αυτά συμμετέχουν πολύ μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Προπονητές όπως Αντζελότι, Κόντε και μάλιστα όλοι αυτοί γνωρίζουν για την Ζάκυνθο. Ιδίως ο Γκατούζο έχει γίνει φανατικός οπαδός της Ζακύνθου και μαθαίνει για όλα τα αποτελέσματα της ομάδας»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: