Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Πεδουλάκης: «Φταίει και ο προπονητής»

Την ευθύνη για την κακή εμφάνιση και την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα ανέλαβε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου.

Πεδουλάκης: «Φταίει και ο προπονητής»
Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο τεχνικός των «πράσινων» στάθηκε στην κακή λειτουργία της ομάδας του στα πρώτα τρία δεκάλεπτα, τονίζοντας πως η προσπάθεια που έγινε στο φινάλε δεν ήταν αρκετά για να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Τέλος, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας δηλώνοντας πως η ομάδα οφείλει να σηκώσει κεφάλι και να συνεχίσει.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση από εμάς. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση και κυρίως την επιθυμία για ματς Ευρωλίγκας. Χάσαμε πολλά σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε πολλούς πόντους, δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα και δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ. Ό,τι δεν κάναμε σωστά σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού το διορθώσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως δεν ήταν αρκετό. Αυτό είναι ευθύνη του προπονητή. Ήταν μια κακή ήττα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε.

«Πέρασε ότι αυτό το ματς είναι εύκολο στο μυαλό μας. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς σ’αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας. Καταναλώσαμε 30 λεπτά χωρίς μεγάλη ενέργεια. Δεν παίξαμε καλή άμυνα και Τονώσαμε την αυτοπεποίθηση της Λαμποράλ. Αυτοί δεν είχαν να χάσουν τίποτα. Εμείς κάναμε εύκολα λάθη και χάσαμε λέι απ. Είναι πολύ δυνατό μάθημα για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: