Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

«Πρωταθλητής των 12 ομάδων»

galatsopoulos-610x350 (1)
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4.
Μίλησε μεταξύ άλλων για την πολύ μεγάλη επιτυχία του “Δικεφάλου” να τερματίσει στην τρίτη θέση ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει την οικονομική του εξυγίανση.
Επιπλέον, ανέφερε πως πλέον σκοπός της ομάδας είναι να διατηρήσει τον κορμό της και να κάνει τις κατάλληλες προσθήκες ώστε να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική ενόψει της νέας χρονιάς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος:
Για τους πανηγυρισμούς του μετά την νίκη επί του Πανιωνίου:“Είναι καλές στιγμές αυτές. Μετά από έναν χρόνο δουλειάς και αγωνίας χρειάζονται όλα αυτά”.
Για τον Παναγιώτη Ποικιλίδη:“Σαν ελάχιστο πράγμα μπορούνε να του αφιερώσουμε την τρίτη θέση. Προσέφερε πολλά στην ομάδα και ξεκίνησα και εγώ μαζί του με τον κουμπάρο και φίλο του τον Παναγιώτη Σαλτσίδη. Ερχόταν σε παιχνίδια του μπάσκετ και ήταν συνήθως παρών”.
Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο:“Είχε καλό κόσμο στο γήπεδο όπως έγινε και με τον Παναθηναϊκό. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το “σταφ” γύρω από την ομάδα, τον Νίκο Σταυρόπουλο, στον Τέλη Ζουρνατζίδη, στον μασέρ, στον φυσιοθεραπευτή, σε όλους τους γυμναστές και στα παιδιά στα γραφεία. Ήταν μια τεράστια επιτυχία για όλους”.
Για την επιτυχία της τρίτης θέσης:“Ο ΠΑΟΚ βγήκε πρωταθλητής των 12 ομάδων καθώς οι άλλοι είναι σε άλλο επίπεδο και δεύτερον αυτό είναι σημαντικό γιατί βοηθάει στο πρεστίζ, στους χορηγούς και έπεισε και τον υπόλοιπο να έρχονται και να στηρίζουν την ομάδα την καινούρια χρονιά στο γήπεδο”.
Για τους στόχους που είχε η ομάδα την φετινή χρονιά:“Ο στόχος ήταν η εξυγίανση και μετά με τα λίγα λεφτά που διαθέσαμε να γίνει το καλύτερο δυνατό. Ξεκίνησε η ατυχία με την ήττα στο κύπελλο από τον Άρη αλλά η ομάδα βρήκε τα πατήματα της, και το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχία ήταν ότι επικρατούσε το εμείς και όχι το εγώ. Επικρατούσε η λέξη οικογένεια. Όλη η διοίκηση ήταν στην διάθεση του Σούλη και όλων των ανθρώπων σε ότι χρειαζόταν”.
Για την έλλειψη του κόσμου από το γήπεδο:“Υπάρχουν δύο πραγματικότητες που δεν πρέπει να ξεφεύγουν από την αντίληψη μας. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρόφιλος και ενώ το μπάσκετ στήριξε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια,  είχε μάθει στις επιτυχίες της Ευρώπης και τα πρωταθλήματα. Ήταν δύσπιστος ακόμα και στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης ενώ και η κρίση έπαιξε τον ρόλο της. Κομμάτι σημαντικό αδίκησε την ομάδα και πιστεύω πλέον πείστηκε πως πρέπει να την στηρίζει στο γήπεδο”.
Για τους ανθρώπους που βοήθησαν οικονομικά:“Η βοήθεια ήταν τεράστια και του κ. Κοντομηνά, και του κ. Μαλέλη και του κ. Σαββίδη και όλων των υπόλοιπων χορηγών με μικρότερες χορηγίες. Ο ΠΑΟΚ έχει περίπου 30 χορηγούς και όλοι βοήθησαν για αυτό το αποτέλεσμα.. Δεν έχει γίνει τίποτα και όλα οδεύουν προς λύση”.
Για το πώς γιόρτασε η ομάδα την επιτυχία:“Εμείς δεν το γλεντήσαμε από τα γραφεία. Έπρεπε να σηκωθώ νωρίς 6.30 για να πάω στην Αθήνα. Σήμερα το βράδυ θα γίνει ένα τραπέζι για την ομάδα”.
Για το αν παραμείνει ο Σούλης Μαρκόπουλος:“Θα καθίσουμε με τον Σούλη, θα μιλήσουμε και ελπίζουμε να τελειώσουμε γρήγορα. Στόχος της διοίκησης είναι να κρατήσει τον κορμό της ομάδας ξεκινώντας από τον προπονητή. Από εκεί και πέρα με τα έσοδα να φέρει μια – δύο προσθήκες. Θα γίνει προσπάθεια για τον Κούπερ και τον Πέιν και μπράβο στο “σταφ” που τους επέλεξε. Από εκεί και πέρα θα δούμε ανάλογα με τις απαντήσεις τους αλλά και αυτές των Ελλήνων τι κινήσεις θα γίνουν”.
Για την προσέγγιση προς τον Ιβάν Σαββίδη:“Γίνεται με διάφορους τρόπους και είναι δικό του θέμα να αποφασίσει. Η βοήθεια του είναι πολύ μεγάλη και η απόφαση ανήκει σε αυτόν στο πόσο θα βοηθήσει και στο αν θα εμπλακεί. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κ. Σαββίδη και τον κ. Κοντομηνά και τον κ. Αμοιρίδη που αυτά τα τελευταία χρόνια βοήθησαν πολύ την ομάδα να σταθεί. Καταλαβαίνουν όλες τις δυσκολίες που πέρασε από το 2007″.
Για τον αν τους βοήθησε ο Ιβάν Σαββίδης με το θέμα του ΙΚΑ:“Αλήθεια είναι, μας βοήθησε για το ΙΚΑ. Βοηθάει και προσφέρει πολύ σημαντική βοήθεια”.
Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην διοίκηση:“Είμαστε ανοιχτοί σε αυτά τα θέματα, θα καθίσουμε, θα δούμε και ευπρόσδεκτη είναι η προσφορά του κάθε ΠΑΟΚτσή στα κοινά της ομάδας”.
Για το πόσο θα κρατήσει η εξυγίανση του ΠΑΟΚ:“Αυτό έχει συνάρτηση με τα αντίστοιχα έσοδα της ομάδας. Εκτός από την εξυγίανση θέλουμε να φέρουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα επενδυτή στον ΠΑΟΚ. Η έξοδος από την εξυγίανση εξαρτάται από αυτό”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: