Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Κοντέων στο Metropolis: «Είχαμε πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα»

Ο Πέτρος Κοντέων φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Στη σέντρα», και αναφέρθηκε στις αιτίες που κράτησαν για άλλη μια χρονιά μακριά από τη Σούπερ Λιγκ

«Είμαστε στενοχωρημένοι. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία, αλλά και η ομάδα δεν είχε την απαιτούμενη ηρεμία για να συγκεντρωθεί στο στόχο. Είχαμε πολλά και συνεχόμενα εξωγωνιστικά προβλήματα. Από το Δεκέμβριο και μετά, δεν είχαμε τις λύσεις που έπρεπε μιας και φύγανε σημαντικοί παίκτες. Η άνοδος χάθηκε στις δύο εντός έδρας ισοπαλίες με τα Ψαχνά και τα Χανιά, μετά τις δύο νίκες με τη Νίκη Βόλου και τον Φωστήρα».

- Εξωαγωνιστικά προβλήματα εννοείς το οικονμομικό;

«Όλα παίζουν το ρόλο. Όχι μόνο αυτό. Μας έλεγαν ότι θα λυθούν τα προβλήματα αλλά δεν έκαναν τίποτα. Κανείς δε μας μίλησε με ειλικρίνεια μες στη σεζόν. Αυτό δημιουργούσε πρόβλήματα. Έχουμε και εμείς τη δική μας ευθύνη, κάναμε 10 λάθη για φάμε γκολ απ? τα Ψαχνά στο 88?».

- Οι αλλαγές προπονητών επηρέασαν τον Ηρακλή;

«Όλοι οι προπονητές που ήρθαν προσπάθησαν να κρατήσουν την ομάδα, και ο κ. Όγιος, και ο κ. Παπαδόπουλος. Τα κατάφεραν πολύ καλά μέχρι ενός σημείου. Όταν χάθηκε ο στόχος, «αδειάσαμε» ψυχολογικά και μείναμε από δυνάμεις».

-Τι πιστεύεις πως χρειάζεται ο Ηρακλής για την επόμενη μέρα, για να μην περάσει τα ίδια;

«Διοικητική ηρεμία. Τα άλλα βρίσκονται εύκολα. Αυτό είναι το σημαντικότερο πλέον για έναν καλό ποδοσφαιριστή».

- Θα παραμείνεις και του χρόνου στον Ηρακλή;

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Όλοι οι παίκτες είμαστε στενοχωρημένοι με τον τρόπο που χάθηκε η χρονιά. Θα δούμε».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: