Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Forever blue!!

Έφυγε, λέει. Δεν θα ξαναφορέσει την φανέλα της Τσέλσι, λέει. Ε και; Η καρδιά του Φρανκ Λάμπαρντ θα είναι για πάντα... μπλε! Και φρόντισε να το αποδείξει στο συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Forever blue!
Το τυπικό της υπόθεσης λέει πως ο Φρανκ Λάμπαρντ έφυγε απ' την Τσέλσι ύστερα από 13 χρόνια.

Το... ανθρώπινο λέει πως στις φλέβες του μεγάλου αρχηγού κυλάει... μπλε αίμα!

Και δεν το λέμε εμείς, το λέει ο ίδιος. Και μετά από μια τόσο σπουδαία καριέρα στους Λονδρέζους, όχι μόνο δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε, αλλά είμαστε και βέβαιοι ότι... ισχύει!

Και μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος φρόντισε να πει ένα... μικρό αντίο -γιατί δεσμεύτηκε πως θα ακολουθήσει ένα όπως πρέπει- σε όλους τους ανθρώπους που γνώρισε και τον βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια. Και προπάντων τους οπαδούς της ομάδας που ήταν εκεί για τον ίδιο. Στις χαρές και στις λύπες. Στα αγωνιστικά και στα μη.

Το μήνυμα του Φρανκ Λάμπαρντ:

«Όταν ήρθα στην Τσέλσι πριν από αυτά τα εκπληκτικά 13 χρόνια, ποτέ δεν πίστευα πως θα ήμουν τόσο τυχερός για να αγωνιστών τόσο πολύ και να ζήσω τόσες επιτυχίες. Ο σύλλογος έγινε μέρος της ζωής μου και οφείλω να ευχαριστήσω πολλούς ανθρώπους για αυτή την ευκαιρία. Πρώτα απ’ όλους, τον Κεν Μπέιτς που πίστεψε σε μένα και υπέγραψα όταν ήμουν μικρός. Χωρίς αυτόν δεν θα είχε ξεκινήσει αυτή η εμπειρία…

«Στη συνέχεια τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Τον άνθρωπο που έσωσε την Τσέλσι και την οδήγησε σε νέο επίπεδο. Η επιθυμία του να φτάσει την ομάδα στην κορυφή του ποδοσφαιρικού κόσμου επέδρασε σε όλους μας.

Όλους τους προπονητές που είχα και με βοήθησαν να αναπτύξω το παιχνίδι μου όλα αυτά τα χρόνια. Έμαθα απ’ τον καθένα ξεχωριστά. Όλους τους εξαιρετικούς συμπαίκτες μου, για τους οποίους ήμουν τυχερός να παίζουμε μαζί, αλλά και να δημιουργήσουμε ισχυρές φιλίες. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλο το τιμ και τους ανθρώπους… πίσω απ’ την ομάδα που δεν εισπράττουν την δόξα που πρέπει, αλλά χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει η Τσέλσι!

«Η ομάδα θα προχωρήσει μπροστά και σαν οπαδός της Τσέλσι δεν έχω καμία αμφιβολία για τους παίκτες που μένουν πίσω. Θα συνεχίσουν τις επιτυχίες, τις οποίες απολαύσαμε όλοι τα τελευταία χρόνια.

Τέλος και πιο σημαντικό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς. Πιστεύω πως είναι οι καλύτεροι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Με υποστηρίζατε απ’ την πρώτη στιγμή που έφτασα. Όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και σε δύσκολες στιγμές στην προσωπική μου ζωή. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Είναι μεγάλη μου τιμή που μοιράστηκα μαζί σας κάποιες στιγμές. Χωρίς τη δική σας στήριξη δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Όποια κι αν είναι η επόμενη πρόκληση για την καριέρα μου, θα είμαι πάντα κοντά και η Τσέλσι θα είναι το σπίτι μου και μέσα στην καρδιά μου. Ελπίζω θα σας δω σύντομα για να πω αντίο, όπως πρέπει. Στο μεταξύ, σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις και συνεχίστε να γράφετε ιστορία»!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: