Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αργεί κι άλλο ο… πράσινος Μπούρμπος!!

Μπορεί να εκδικάστηκε σήμερα η προσφυγή του Χρήστου Μπούρμπου, ωστόσο η πλευρά του ΟΦΗ ζήτησε και πήρε προθεσμία, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει λίγες μέρες η… μεταγραφή του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Αργεί κι άλλο ο… πράσινος Μπούρμπος
Δεν κέρδισε την ελευθερία του σήμερα ο Χρήστος Μπούρμπος και η διαφαινόμενη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό παίρνει λίγες μέρες αναβολή.

Μπορεί να εκδικάστηκε την Δευτέρα η προσφυγή του 32χρονου μπακ εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ (για τα περίπου 350.000 που του χρωστάει η ομάδα), ωστόσο οι Κρητικοί ζήτησαν απ’ την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ προθεσμία μέχρι τις 16 Ιουνίου για να καταθέσουν υπομνήματα και να μπορέσουν να αντικρούσουν τα επιχειρήματα της πλευράς του παίκτη.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως η οριστική απόφαση αναμένεται μια εβδομάδα αργότερα -στις 23 του μήνα- όπου τότε ο Έλληνας μπακ θα μείνει και επίσημα ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι.

Άλλωστε ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει οριστική συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια κι απλώς ο Μπούρμπος θα καθυστερήσει να φορέσει για λίγες μέρες την πράσινη φανέλα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: