Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Η στασιμότητα και οι… φήμες!!

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για την καθυστέρηση που παρατηρείται στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. «Ζεστό» το ενδιαφέρον για Φορτούνη, φήμες και για Μαλεζά.

Η στασιμότητα και οι… φήμες
Δεκαέξι μέρες έχουν περάσει από την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ στην οποία ενημέρωνε ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από τότε δεν έχει παρατηρηθεί η παραμικρή εξέλιξη (τουλάχιστον φανερά) σε όλα τα αγωνιστικά ζητήματα, αφού δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις της διοίκησης για τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν τον έμπειρο προπονητή, όπως για παράδειγμα ο Πάμπλο Γκασία.

Επίσης, δεν έχουμε κάτι νεότερο για τις προσθαφαιρέσεις στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, αν και υπάρχουν φήμες για δύο συγκεκριμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ο ένας είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος τελικά δεν υπέγραψε στον Ολυμπιακό (επειδή δεν μπορούσαν να του εγγυηθούν ότι θα έχει θέση βασικού), και ο άλλος ο Στέλιος Μαλεζάς.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός περιμένει μήπως προκύψει κάποια πρόταση από το εξωτερικό, αν και παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον «Δικέφαλο του Βορρά» και σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει η παρουσία και του Άγγελου Αναστασιάδη, τον οποίο έχει σε εκτίμηση.

Όσον αφορά τον Έλληνα αμυντικό, μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και είναι μία επιλογή που θα μπορούσε να προσφέρει αρκετές λύσει στον έμπειρο προπονητή, ύστερα από το πέρασμά του σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: