Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Δέδας στο Metropolis: «Το μυστικό ήταν η εκπληκτική χημεία που είχαμε μεταξύ μας»

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δέδας, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την φετινή επιτυχία του «Δικεφάλου» με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, για το «μυστικό» της επιτυχίας, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο ενόψει της νέας χρονιάς!

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε:«Σίγουρα ικανοποίηση και ανακούφιση που τελείωσε η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μήνυμα είναι ότι η ομάδα έχει βάλει σημαντικές βάσεις διοικητικά και αγωνιστικά για να μείνει ψηλά τα επόμενα χρόνια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό της ομάδας. Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα είναι δύσκολο να χτυπήσεις Ολυμπιακό και ΠΑΟ, αν και τον Παναθηναϊκό τον κοντράραμε στην σειρά των ημιτελικών. Αν είσαι μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κυνηγάς το καλύτερο δυνατό».

Για το «μυστικό» της επιτυχίας: «Το μυστικό ήταν η εκπληκτική χημεία που είχαμε μεταξύ μας, με τους προπονητές με το staff, μεταξύ μας και γι? αυτό πήγαμε πολύ καλά. Πιστεύω ήταν το καλύτερο δυνατό που μπορούσαμε να κάνουμε. Θέλω να αφιερώσω την φετινή επιτυχία στον Μπάνε Πρέλεβιτς, που εμείς έχουμε ζήσει με αυτόν όταν είμαστε μικροί, τον Νίκο Σταυρόπουλο, είναι πολύ σημαντικό να σου δίνουν συγχαρητήρια αυτοί οι άνθρωποι που στα μάτια μας ήταν είδωλα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Θα θέλαμε λίγο παραπάνω κόσμο, αν και στα πλέι-οφ είχε περισσότερο κόσμο, τους ευχαριστούμε και πιστεύω πως η ομάδα έβαλε βάσεις για να προσελκύσει περισσότερο κόσμο από την επόμενη χρονιά»
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: