Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ!!

Τα πλάνα τους για το παιχνίδι μπαράζ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησαν να… καταστρώνουν στην Ξάνθη. Ατομικό ΟΙ Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης. Επιστρέφει ο Σολάρι.

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ
Ύστερα από περίπου ενάμιση μήνα αναμονής η Ξάνθη έμαθε το απόγευμα της Κυριακής, τον αντίπαλο (Ολυμπιακό Βόλου) της στο μπαράζ που θα δώσει για την παραμονή της στη Superleague. Οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στις 13 Απριλίου, όταν και νίκησαν 3-1 τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο τους και μέχρι χθες έκαναν… συντήρηση.

Τη Δευτέρα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, ξέροντας για ποια ομάδα, θα πρέπει να κάνουν τα πλάνα τους. Η προετοιμασία για τον αγώνα νοκ-άουτ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/6) στο «Κλεάνθης Κικελίδης», όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, μπήκε στην τελική ευθεία.

Οι Δήμος Μπαξεβανίδης και Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησαν και πάλι ατομικό και η υπόλοιπη ομάδα ξεκίνησε με τρέξιμο και ασκήσεις νευρομϊκής συναρμογής και συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής. Ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του δούλεψαν και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Ο μεγάλος απών της κυριακάτικής αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Εστεμπάν Σολάρι θα βρίσκεται από την Τρίτη στην Ελλάδα για να συνεχίσει στην Ελλάδα την αποθεραπεία του, ώστε να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του, που προετοιμάζονται για το κρισιμότατο ματς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: