Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ηθικόν ακμαιότατον στον Παναθηναϊκό!!

Το διπλό στο ΣΕΦ έβαλε σε θέση… αφεντικού τον Παναθηναϊκό κι όπως είναι φυσικό έχει φέρει μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις του τριφυλλιού. Χαλαρή η σημερινή προπόνηση ενόψει του… τελικού των τελικών!

Ηθικόν ακμαιότατον στον Παναθηναϊκό
Το χθεσινό μπρέικ έφερε όπως είναι φυσικό ικανοποίηση στον Παναθηναϊκό που πλέον κρατά την τύχη στα χέρια του στην υπόθεση τίτλος. Οι παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, με το πρόγραμμα να είναι χαλαρό λόγω και του αγώνα στο ΣΕΦ, προκειμένου οι πράσινοι να αποφορτιστούν.

Τα ευχάριστα για τον «Φράγκι» είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και όπως χθες, έτσι και την προσεχή Τετάρτη, ο Εξάστερος θα παραταχθεί πλήρης. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν είναι στο 100%. Άλλωστε, εδώ που φτάσαμε δεν περνάει σε κανενός το μυαλό να χάσει τέτοιο... τελικό.

Φυσικά, αυτή την φορά το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο. Σήμερα κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια, οι ουρές ήταν… τεράστιες και η ζήτηση είναι μεγάλη, προκειμένου οι φίλοι του Παναθηναϊκού να σπρώξουν με τον τρόπο τους την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα φθηνά εισιτήρια (10 και 20 ευρώ) έχουν εξαντληθεί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: