Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Από το στόμα του Μουρίνιο και στου Θεού τ’ αυτί!!

«Ντου από Παντού» για την πρόβλεψη του Πορτογάλου προπονηταρά για το Mουντιάλ. Και μακάρι να πέσει μέσα… Συνήθως δεν ασχολούμαι με προβλέψεις. Αν, δηλαδή, ο καθένας ήξερε τι θα γίνει, θα τα έπαιζε ο ίδιος στο στοίχημα να κονομήσει. Δεν θα τα διέδιδε δεξιά – αριστερά. Συνεπώς, κάτι… στάνταρ που δίνουν διάφοροι βετεράνοι ποδοσφαιριστές, προπονητές ή ακόμα και διεθνείς οικονομικοί οίκοι, όπως η Goldman Sachs, τα ακούω βερεσέ. Δεν τα λαμβάνω υπ’ όψιν, δηλαδή.
Είναι γάτος
Όταν, όμως, βγαίνει και μιλάει ένας Μουρίνιο, τότε εκεί αλλάζει το πράγμα. Είτε τον συμπαθείς, είτε όχι, δεν γίνεται να μην παραδεχθείς ότι και μπάλα βλέπει και γάτος είναι.
Οι προβλέψεις του
Ο προπονηταράς, λοιπόν, έκανε τις προβλέψεις του για τις δυο ομάδες που θα προκριθούν από τους ομίλους στο μουντιάλ:
Α' ΟΜΙΛΟΣ: Βραζιλια-Μεξικό
Β' ΟΜΙΛΟΣ: Ισπανία-Ολλανδία
Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Ακτή Ελεφαντοστού - Ελλάδα
Δ' ΟΜΙΛΟΣ: Αγγλία-Ιταλία
Ε' ΟΜΙΛΟΣ: Γαλλία-Ελβετία
ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ: Αργεντινή-Νιγηρία
Ζ' ΟΜΙΛΟΣ: Γερμανία-Πορτογαλία
Η' ΟΜΙΛΟΣ: Βέλγιο-Ρωσία
Μας υπολογίζει
Έβαλε μέσα και την Ελλάδα, λοιπόν, αν και είπε ότι και η Κολομβία έχει καλή ομάδα. Άρα, μας υπολογίζει για τους «16».
Πάνω από τα κεφάλια
Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί, λοιπόν, ρε Μουρίνιο. Μακάρι να γίνει έτσι. Να γελάσει λίγο και το χειλάκι μας κι εδώ στην Ελλάδα που περνάμε τα πάνδεινα τόσα χρόνια με την οικονομική κρίση πάνω από τα κεφάλια μας.
Ο απολογισμός
Από εκεί και πέρα, μετά το τέλος των ομίλων θα κάνουμε και τον απολογισμό. Να δούμε τελικά αν και πού έπεσε μέσα ο μέγας Μουρίνιο. Ακόμα, όμως, κι αν κάπου αποτύχει, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχει κάνει διάνα στην Ελλάδα.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: