Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ιερολοχίτες: “Η πιο κρίσιμη στιγμή”

ieroloxites
Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος οπαδών Άρη “Ιερολοχίτες”.
Σ’ αυτή συγκαλείται γενική συνέλευση του συνδέσμου για αύριο (04/06), έτσι ώστε να συζητηθούν οι προοπτικές που μπορεί να ακολουθήσει ο σύλλογος, με δεδομένο ότι στη γενική συνέλευση της ΚΜΑ το πιθανότερο είναι να γίνει ψηφοφορία.
Αναλυτικά: “Οι εξελίξεις στον ΑΡΗ τρέχουν. Τα πράγματα είναι κατι περισσότερο από σοβαρά και κρίσιμα. Είναι πολύ κοντά η στιγμή που ο ΛΑΟΣ της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ θα κληθεί να λάβει σοβαρότατες αποφάσεις, που θα κρίνουν το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας και την πορεία της στα χρόνια που έρχονται !!!
Απ’την πλευρά μας θα θέλαμε όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να μας βρεί απόλυτα προετοιμασμένους, έχοντας ήδη συζητήσει τις όποιες υπάρχουσες, δυνατές λύσεις, αναλύοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε περίπτωσης !
Για το λόγο αυτό, συγκαλούμε Γενική Συνέλευση του συνδέσμου, την Τετάρτη 4/6 μετά τις 21:00. Είναι χρέος όλων των μελών μας να δώσουν το παρόν, ώστε να ακουστούν και να συζητηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες γνώμες και απόψεις, μιας και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα οδηγηθούμε σε ένα είδος ψηφοφορίας, σχετικά με το δρόμο που θα ακολουθήσει η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας…
Ίσως βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή της 100χρονης ιστορίας του συλλόγου !!! Μη λείψει ΚΑΝΕΙΣ !!!
ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970“.

Δεν υπάρχουν σχόλια: