Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Κοσμοσυρροή στο ΣΕΦ!

Δυναμικό «παρών» στην προπόνηση του Ολυμπιακού το απόγευμα ετοιμάζουν στο ΣΕΦ οι φίλοι της ομάδας για να τονώσουν το ηθικό των παικτών εν όψει του τελικού της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Κοσμοσυρροή στο ΣΕΦ
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού το έκαναν και… πέτυχε. Τώρα θα το κάνουν και οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πολλοί φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων», οργανωμένοι και μη, θα δώσουν το «παρών» το απόγευμα στο ΣΕΦ πριν την προπόνηση της ομάδας (είναι προγραμματισμένη για τις 19:00) προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους ψυχολογικά εν όψει του πέμπτου και τελευταίου τελικού της Α1 απέναντι στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα της Κυριακής και τη χαμένη ευκαιρία της κατάκτησης του τίτλου στο ΣΕΦ, οι φίλοι των Πειραιωτών δεν απογοητεύονται και θέλουν να δώσουν μια τελική ώθηση στην ομάδα τους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει και νέα παρουσία τους αύριο, λίγες ώρες πριν τον αγώνα, όταν η αποστολή θα αναχωρεί για το ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται πως και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν δώσει μαζικότατα το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας τους την παραμονή του τέταρτου τελικού, αλλά και πριν αναχωρήσει από κεντρικό ξενοδοχείο για το ΣΕΦ. Κι όπως αποδείχτηκε η κίνησή τους έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Φραγκίσκου Αλβέρτη για να φτάσουν στο 2-2. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: