Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΑΕΚ… σταθερή στη Βουλή!!

Τις ξεκάθαρες θέσεις της για την «Αγιά-Σοφιά» ανέλυσε στη Βουλή η ΑΕΚ. Αντίθετα με τις (αντικρουόμενες με το κόμμα) τοποθετήσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Α. Αλεξίου έδωσε σαφείς απαντήσεις για το γήπεδο.

ΑΕΚ… σταθερή στη Βουλή
Κανονικά και με το νόμο (προσεχώς) προχωρά το σχέδιο της ΑΕΚ για την «Αγιά-Σοφιά».

Μέσω του Αλέξη Αλεξίου και παρουσία του διευθυντή της «Δικέφαλος 1924», Νίκου Στράτου, η «Ένωση» ανέλυσε και στη Βουλή τις θέσεις της για το μεγαλόπνοο project του γηπέδου.

Στη δεύτερη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου (από τις τέσσερις συνολικά που απαιτούνται) ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής μίλησε για ένα έργο ζωής, απ’ το οποίο θα ωφεληθεί τόσο η ομάδα, όσο και η Νέα Φιλαδέλφεια.

Και παρόλο που υπήρξαν τοποθετήσεις από βουλευτές οι οποίες ήρθαν σε σύγκρουση -όχι μονάχα με τις θέσεις της ΑΕΚ, αλλά και με αυτές του… ίδιου του κόμματός τους, δεν υπάρχει καμία ανησυχία.

Διότι, ανεξάρτητα απ' το αν οι ενστάσεις που εκφράστηκαν συμφωνούν ή όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ, εκείνο που έχει σημασία είναι η δημόσια δέσμευση του τελευταίου (με ανακοίνωσή του το απόγευμα της Δευτέρας) ότι θα υπερψηφίσει το άρθρο της «Αγιά-Σοφιάς».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: