Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Θέλουν και οι δύο!

Αμοιβαία είναι η επιθυμία της διοίκησης του Ατρομήτου και του Αντόνιο Ανιέτε να συνεργαστούν, όπως γράφει σήμερα η SportDay. Ποιες οι δυσκολίες για την απόκτηση του Ισπανού εξτρέμ της Νίκης Βόλου.

Θέλουν και οι δύο
Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία του Ατρομήτου να αποκτήσει Αντόνιο Ανιέτε. Και ο Ισπανός εξτρέμ, από την πλευρά του, θέλει να παίξει στους Περιστεριώτες.

Αυτό τονίζει σήμερα η SportDay και τονίζει ότι για να υπάρξει «γάμος» πρέπει να συμφωνήσει και ο ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου, ο οποίος θα ήθελε να μείνει ο 28χρονος παίκτης στη Θεσσαλία.

Ο Ανιέτε δεν είναι ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του ανανεώθηκε αυτόματα με την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Το ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά χρειάζεται ένα «Α» ποσό για να γίνει η μεταγραφή που θέλουν ο Ισπανός και ο Ατρόμητος.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει αρκετούς από τους παίκτες των «κυανόλευκων» να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο άλλων ομάδων.

Ενας απ' αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Ελίνι Δημούτσος, για τον οποίο είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ. Για τον Παπαδόπουλο απομένει ακόμη μία συνάντηση για να λύσει το συμβόλαιό του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: