Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Την Τετάρτη η έφεση!!

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα εκδικαστεί την Τετάρτη η έφεση που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα επεισόδια που είχαν γίνει στην Λεωφόρο. Ήταν η 2η αγωνιστική των πλέι οφ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με 65.500 ευρώ πρόστιμο αλλά και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Ίδια ποινή και για τον Παναθηναϊκό που είχε τιμωρηθεί και με 2.500 ευρώ παραπάνω.

Θυμίζουμε ότι πρωτόδικα η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα είχε απορρίψει την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για εκτεταμένα επεισόδια για αυτό και η ποινή δεν είχε διπλασιαστεί (η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν υπότροπη λόγω των γεγονότων στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό). Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ασκήσουν έφεση ελπίζοντας στην μείωση της ποινής για δυο λόγους: πρώτα απ? όλα γιατί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και δεύτερον γιατί ήδη η βαθμολογία των πλέι οφ επικυρώθηκε και επομένως δεν μπορεί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να αυξήσει την ποινή.
Έτσι στην ΠΑΕ ελπίζουν ότι μέσα από την έφεση μπορεί να μειωθεί η ποινή που αφορά την έδρα του ΠΑΟΚ σε μια αγωνιστική και να μην χρειαστεί να δώσει τους δυο πρώτους εντός έδρας αγώνες του στο νέο πρωτάθλημα χωρίς την παρουσία οπαδών. Ευελπιστεί φυσικά και στην μείωση του χρηματικού προστίμου που είναι από τα υψηλότερα που του έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: