Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Φάκελος και… μπάχαλο!

Δεν επικυρώνεται η βαθμολογία των πλέι-οφ της Football League έπειτα από φάκελο που έφτασε από την UEFA για το ματς της Νίκη Βόλου με τον Ηρακλή Ψαχνών. Για 15 Ιουνίου το μπαράζ Ολυμπιακού – Ξάνθης.

Φάκελος και… μπάχαλο
Φάκελος της UEFA, στον οποίο χαρακτηρίζεται ύποπτο προς χειραγώγηση το ματς της Νίκης Βόλου απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών (1-2, πλέι-οφ), έφτασε στην ΕΠΟ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικυρωθεί η τελική βαθμολογία της Football League.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στο μπαράζ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Ξάνθη, το οποίο έπειτα από συμφωνία της Σούπερ Λίγκας με τη Football League είχε οριστεί για την Κυριακή 8/6. Μέχρι λοιπόν να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση για την έρευνα του ύποπτου αγώνα, το μπαράζ όλα δείχνουν πως θα μετατεθεί για τις 15 Ιουνίου, καθώς εκτιμάται πως μέχρι τότε θα έχει κλείσει η υπόθεση και θα έχει επικυρωθεί η βαθμολογία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Β’ Εθνικής:

«Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη στις 28/5/2014. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: