Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...!!

Μπήκαμε στις αρχές Ιουνίου και μπορεί να κινούμαστε ήδη σε ρυθμούς Μουντιάλ, αλλά στα συνδρομητικά κάνουν τον προγραμματισμό τους, για την περίοδο του καλοκαιριού.

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...
Στη Nova κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν τα φιλικά του Ολυμπιακά που θα γίνουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών. Το συνδρομητικό, λοιπόν, θα μεταδώσει όλα τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός. Με την «πρώτη θέση» να βρίσκεται το μεγάλο τουρνουά που θα γίνει στις ΗΠΑ και η Nova θα καλύψει την εκεί παρουσία της ελληνιλκής ομάδας. Αλλά δεν θα είναι μόνο αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, η Nova θα δείξει όλες τις αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων» που θα γίνουν στο εξωτερικό, αλλά και αυτές, οι οποίες θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα. Το συνδρομητικό θα καλύψει με αποστολές τόσο την προετοιμασία του Ολυμπιακού, όσο και τις υπόλοιπες εκτός Ελλάδας φιλικές αναμετρήσεις.

Σε ότι αφορά γενικώς στις μεταδόσεις φιλικών αγώνων απ' τα δύο συνδρομητικά, το πλαίσιο θα είναι παρόμοιο με τις τελευταίες δύο-τρείς σεζόν. Η Nova θα δείξει ακόμα κάποια επιλεγμένα φιλικά από Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο ΟΤΕ θα δώσει «βάρος» στα φιλικά του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ενώ θα επιδιώξει να κλείσει τα δικαιώματα από μεγάλα διεθνή τουρνουά και αναμετρήσεις μεγάλων ξένων ομάδων.

Εκτός απ' τα φιλικά, όμως, πρέπει να αναφερθούμε και στα επίσημα, τα προκριματικά των ελληνικών ομάδων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League. Τα εντός Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ τα έκλεισε ο ΟΤΕ (όπως αποκάλυψε η «Στάση media» προ ημερών), τα εκτός είναι ανοιχτά ανάμεσα στα δύο συνδρομητικά, τα εντός Ατρόμητου, Αστέρα θα πάνε στη Nova και τα εκτός επίσης είναι ανοιχτά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: