Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Επιχείρηση «προσήλωση» στον Ολυμπιακό!!

Η επόμενη μέρα της ήττας στο ΣΕΦ, βρήκε τον Ολυμπιακό πεισμωμένο για απάντηση στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Κλείνουν τα αυτιά σε όλα οι «ερυθρόλευκοι».

Επιχείρηση «προσήλωση» στον Ολυμπιακό
Μια μεγάλη ευκαιρία χάθηκε, όχι όμως και ο τίτλος για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ έχουν μία ακόμη ευκαιρία για τον τίτλο, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, και δεν σκοπεύουν να την αφήσουν να πάει χαμένη.

Η επόμενη μέρα βρήκε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να προσπαθούν να ανασυνταχθούν και να αφήνουν στην άκρη την κουβέντα περί διαιτησίας και όλα τα υπόλοιπα. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει η πίστη για νίκη στον τελικό της Τετάρτης, αφού το break της περασμένης Πέμπτης έδειξε το δρόμο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η προετοιμασία άρχισε σε χαλαρούς ρυθμούς και με περισσότερη ανάλυση του χθεσινού αγώνα, ενώ πέραν του Καββαδά που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Δεν αποκλείεται την Τρίτη, στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Τετάρτης, να υπάρχει παρουσία οπαδών για να τονώσουν το ηθικό των παικτών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: