Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Το παλεύει ο Σίλντενφελντ!

ιέσεις στη Ντιναμό για να μείνει ελεύθερος ο Σίλντενφελντ και να κλείσει πριν το Μουντιάλ στον Παναθηναϊκό ασκεί ο μάνατζερ του παίκτη. Αναμονή για Αμπέντ και Καραγκούνη. Τι γίνεται με Μπρούνο-Ούκρα.


Το παλεύει ο Σίλντενφελντ
Δύο μεταγραφές πριν την έναρξη του Μουντιάλ επιχειρεί να κλείσει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου-μετά και τη δεδομένη προσθήκη του Χρήστου Μπούρμπου-να συμπληρώσει το ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ προσπαθεί μέσω του μάνατζέρ του να μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας έχοντας ουσιαστικά ήδη συμφωνήσει για δύο ή τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα είναι πως ο Κροάτης αμυντικός επιθυμεί να εισπράξει ένα ποσό σαν αποζημίωση, καθώς έχει λαμβάνειν 800.000 ευρώ στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά η ρωσική ομάδα δεν δείχνει τέτοια πρόθεση, ενώ πιθανώς να ελπίζει ακόμη και σε πρόταση για τον 29χρονο άσο από τη στιγμή που συμμετέχει στο Μουντιάλ. Ο «Σίφο» ευελπιστεί να βρει τη χρυσή τομή πριν αρχίσουν τα τελικά της Βραζιλίας.

Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Καραγκούνη, δεν υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό και πρόθεση των δύο πλευρών είναι να υπάρξει deal πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής.

Αναφορικά με τον Μεχντί Αμπέντ, ο Παναθηναϊκός δείχνει διάθεση να περιμένει, αλλά όχι… αιώνια τη Νιούκαστλ που δεν έχει αποσαφηνίσει τα σχέδιά της για αυτόν. Εφόσον δεν προχωρήσει του Αλγερινού μέσου, που είναι βασικός στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου για την επόμενη σεζόν, εξετάζεται η λύση του Ντάρεν Άμπροουζ (που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Απόλλωνα κι έμεινε ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ), αλλά όχι μόνο για τη μεσαία γραμμή.

Τι γίνεται με Μπρούνο και Ούκρα

Ο Παναθηναϊκός ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης του Σίλντενφελντ θα πάρει αμυντικό και εξετάζει διάφορες λύσεις. Ανάμεσα σε αυτές δεν είναι ο Μπρούνο Γκονζάλες Καμπρέρα της Τενερίφης.

Σε ό,τι αφορά στα δημοσιεύματα για τον 20χρονο Γκανέζο φορ Ούκρα, είχε γίνει προσπάθεια για να έρθει για δοκιμή, αλλά δεν πήρε άδεια από την ομάδα του. Από τη στιγμή, δε, που οι απαιτήσεις της αγγίζουν τις 450.000 ευρώ, μοιάζει απίθανο να προχωρήσει το θέμα.

Δεν ανησυχούν για Μπούρμπο

Στις 23 Ιουνίου αναμένεται να βγει η απόφαση για την προσφυγή του Χρήστου Μπούρμπου. Στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν για τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς η δικαίωση του ποδοσφαιριστή θεωρείται δεδομένη, παρά την προθεσμία που ζήτησε ο ΟΦΗ για να καταθέσει κάποια υπομνήματα. Ο 31χρονος μπακ έχει ήδη συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο, θα ανακοινωθεί μόλις αποκτήσει και τυπικά την ελευθερία του και θα είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν στις 28 Ιουνίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: