Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Δύο οι επιλογές της Football League!

δρόμος της αυτοχρηματοδότησης, βασιζόμενος στα έσοδα από τους οπαδούς και συμφωνίες με πιστωτές και Δημόσιο, η έλευση κάποιου επενδυτή και η ενδεχόμενη λύση του άρθρου 106 είναι οι επιλογές του Άρη.


Δύο οι επιλογές της Football League
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουν στις τάξεις του Άρη τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η νέα διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής του Παναγιώτη Στεφανίδη, αφού αυτή θα είναι η πρώτη φορά (από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ) που θα μιλήσει δημόσια στον κόσμο και τους δημοσιογράφους.

Ο κ. Στεφανίδης αναμένεται να παρουσιάσει περίγραμμα του πλάνου της επόμενης χρονιάς. Για αυτό τον λόγο προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με κάποιους ανθρώπους, ώστε να αποδείξει ότι υπάρχει ελπίδα και προοπτική για κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς.

Όπως γράφει η SportDay, η συνέντευξη Τύπου θα κινηθεί σε δυο άξονες που ουσιαστικά χαρακτηρίζουν και το πλάνο της Football League:

1) ένας είναι ο δύσκολος δρόμος τού να στηριχτεί ο Αρης στις δικές του δυνάμεις και στα δικά του έσοδα με συσπείρωση και επίτευξη συμφωνιών με πιστωτές και Δημόσιο.

2) να βρεθεί -το ιδανικό σενάριο- ο επενδυτής που θα πάρει πάνω του όλα τα βάρη ή ο αξιόχρεος επενδυτής που με 1,5 εκατ. ευρώ θα… τρέξει το άρθρο 106ια.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: