Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Κι άλλοι στην έξοδο της ΑΕΚ!!

Ήταν να μην ανοίξει η πόρτα της εξόδου στην ΑΕΚ. Εκτός από τον Τάσο Τσουμάγκα, και οι Πόποβιτς-Μούργκα έχουν ενημερωθεί ότι θ' αποχωρήσουν από την «Ένωση». Φευγάτος και ο Δημγκιόκας.

Κι άλλοι στην έξοδο της ΑΕΚ
Η αποχώρηση του Τάσου Τσουμάγκα (φαίνεται ότι) ήταν μόνο η αρχή στην ΑΕΚ.

Πέρα απ’ τον Έλληνα αμυντικό -που ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην ομάδα- τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν σίγουρα τρεις ακόμα παίκτες.

Καταρχάς, ο Ζντράβκο Πόποβιτς. Ο Κροάτης δεν δικαιολόγησε ποτέ τις προσδοκίες που υπήρχαν το καλοκαίρι, όταν αποκτήθηκε ως ξένος που θα έκανε τη διαφορά. Κάτι τέτοιο δεν το κατάφερε ούτε στην Γ’ Εθνική και μόνο έκπληξη δε μοιάζει που αποχωρεί.

Το ίδιο θα συμβεί όμως και με τον Έντιν Μούργκα. Ο Βόσνιος αποδείχθηκε πολύ κατώτερος του αναμενομένου και των συστάσεων που τον συνόδευαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποκτήθηκε με τη συνδρομή του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αδυνατώντας λοιπόν ν’ αξιοποιήσει και τις τελευταίες ευκαιρίες που του δόθηκαν (στα παιχνίδια πριν τη λήξη του πρωταθλήματος) αποφασίστηκε ν’ αποχωρήσει, κάτι που θα γίνει και με τον νεαρό Αλέξανδρο Δημγκιόκα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: